Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

E-mail αναγνώστριας: "Πρόβλημα με τον πολιτικό μου γάμο"

Αναγνώστρια μας απέστειλε e-mail σχετικά με τον πολιτκό της γάμο που θέλει να κανονίσει και προβλήματα που έχουν προκύψει και εμείς το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Καλημέρα.

Γνωρίζετε ότι προσπαθώ εδώ και 1 μήνα να κανονίσω τον Γάμο μου στο δημαρχείο και δεν δέχονται?

Η ημερομηνία που θέλω είναι 31-8 και ακόμα και σήμερα η Κυρία Λουκή αρνείται να μας κλείσει την ημερομηνία με την δικαιολογία οτι δεν ξερει αν θα υπάρχει υπάλληλος να ανοίξει την αίθουσα.

Απλά μας λέει οτι απο αυτήν είναι εντάξει και μπορεί να κάνει τον γάμο......ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!

Τέτοια ταλαιπωρία για ενα πολιτικο γαμο????

Μ.Κ.

3 σχόλια:

  1. να κλεισεις το πολιτιστικο κεντρο της αθηνας να κανεις το γαμο σου,ειναι φανταστικα,εχει μεγαλες ανθοστηλες στα πλαγια.κοκκινα χαλια και υπαρχει και κοπελα που παιζει μουσικη κλασσικη σε αρμονιο κατα τη διαρκεια του γαμου και μετα στις φωτογραφιες,εγω εκει παντρευτηκα και δε το μετανοιωσα.ξεκολα απο τη χαβουζα του μοσχατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με την παραπανω κοπελια και εγω στην αθηνα στο πολιτιστικο παντρευτηκα...τι θες κοπελα μου στο μοσχατο....μεσα στη βρωμα...μπροστα απο την αιθουσα πετανε τα σκουπιδια τους το ικα και ο βεροπουλος....!!! να ηξερα δεν ντρεπονται καθολου και πανε και συνεδριαζουν και αυτοι εκει ..ασε λεει οτι πληρωνουν γιαυτη την αιθουσα 5000 ευρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι γιατι στην αθηνα εχουν δεν ξερω κι εγω ποσους υπαλληλους για τους γαμους ενω εδω εναν και ειναι φυσικο να παρει την αδεια του ο ανθρωπος! πηγαινε κοπελια καλυτερα στην εκκλησια. ειναι πιο ρομαντικα συν του οτι δεν ειναι καθλολου υποχρεωτικη ουτε η πληρωμη ουτε τα εξτρα εξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή