Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Γέμισε παιδιά η Πλατεία Μεταμόρφωσης την Κυριακή (φωτό)

Την περασμένη Κυριακή (11/12), στην πλατεία Μεταμόρφωσης στο Μοσχάτο, έγιναν τα παραδοσιακά παιχνίδια, με την συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Μοσχάτου.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αρκετά μεγάλη, αφού πάνω από 200 παιδιά συγκεντρώθηκαν για να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Οι Α' και Β' τάξεις διαγωνίστηκαν στο κουτσό, οι Γ' και Δ' τάξεις στην τυφλόμυγα, ενώ οι Ε' και ΣΤ' τάξεις διαγωνίσθηκαν στο μαντηλάκι του Άϊ Βασίλη.

Πρώτα σχολεία σε συμμετοχή ήταν το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, τα οποία και βραβεύθηκαν.

Για την διοργάνωση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν η Τζένη Παναγιωτοπούλου, υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού και οι γυμναστές: Θεόφιλος Τσανικλίδης, Μαρία Σαρίκα, Στέλιος Τεγόπουλος, Ηρακλεία Μπακομήτρου, Παύλος Καρβούνης, Ξένια Παπανικολάου, Μαρία Αμπράζη, Χρύσα Ζεϊνοπουλου, Ζωή Λάσκαρη, Τίνα Σαρίκου και Σπύρος Σακελλαρίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι εξής: Ο Δήμαρχος Αντρέας Ευθυμίου,ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Δημητρίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνης  Μπούτσης, Γιάννης Σάββας, Γιώργος Αναστόπουλος, Στάθης Καραβασέλας, Παναγιώτης Χατζηαντωνίου και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ζώταλης.

Επίσης παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου καθώς και πολλά μέλη των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Μοσχάτου.

Κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε πλήρες μέγεθος.

1 σχόλιο: