Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη ανταπόκριση για το Καραβάνι Αλληλεγγύης τις πρώτες μέρες

Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισε το Καραβάνι Αλληλεγγύης που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, κατά τις πρώτες μέρες τις λειτουργίας του.

Αρκετοί κάτοικοι του Μοσχάτου βρέθηκαν στο κιόσκι που έχει στηθεί στην πλατεία Μεταμόρφωσης και πρόσφεραν, από το υστέρημά τους, σακούλες με τρόφιμα για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Εκτιμάται ότι κατά τις πρώτες τρεις ημέρες λειτουργίας, έχουν μαζευτεί πάνω από 120 σακούλες με τρόφιμα. Φαίνεται ότι η κρίση έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας και ειδικά οι Μοσχατιώτες κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την προσπάθεια αυτή ενεργούν όλοι οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, πέρα από τις παραταξιακές διαφορές που έχουν.

Τα τρόφιμα που μπορείτε να προσφέρετε είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα ζάχαρη κλπ.). Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης.

Οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου είναι 10 - 2 το πρωί και 5 - 8 το απόγευμα και το περίπτερο θα βρίσκεται στην πλατεία Μεταμόρφωσης μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου.

Για να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ επάνω σε αυτές.

1 σχόλιο:

  1. Μoschato-live δεν ξέρω τι λες αλλά όπως βλέπω τη πρώτη φωτογραφία είναι μακράν οι πιό ωραίοι άντρες της πόλης μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή