Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες οι ηθικοί αυτουργοί της κακοποίησης; Φωτό του δράστη

Κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα φωτογραφία του αλλοδαπού που κακοποίησε τα σκυλιά στο Μοσχάτο πριν λίγες ημέρες. Η φωτογραφία είναι από την προσαγωγή του στα Δικαστήρια της Ευελπίδων και ο δράστης φοράει κουκούλα (κλικ στην φωτό για μεγαλύτερο μέγεθος).

Επίσης, το blog Dogworld, δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστορία, λέγοντας ότι Έλληνες είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της αποτρόπαιας πράξης, δίνοντας την εντολή στον Αλβανό να κακοποιήσει τα σκυλιά:

Καθώς όλα πλέον δείχνουν ότι οι ηθικοί αυτουργοί του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι δύο Έλληνες που έδωσαν εντολή, στον φυσικό αυτουργό Αλβανικής καταγωγής να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τα άτυχα ζώα.

Πριν ένα μήνα περίπου του έδωσαν εντολή να τα δηλητηριάσει όπως & έκανε,  οι περίοικοι τα εντόπισαν γρήγορα, τα προσκόμισαν  απευθείας  σε κτηνίατρο & τα έσωσαν. Τότε οι δύο Έλληνες χλεύασαν τον Αλβανό που στάθηκε ανάξιος να τα καταφέρει στη πρώτη προσπάθεια. Εξοργισμένος που τον χαρακτήρισαν ανίκανο να εξοντώσει τα ζώα, προχώρησε στη πράξη του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου.

Δεν ξέρω να πω με σιγουριά ποιος από όλους τους είναι ο χειρότερος ή ο καλύτερος, το σίγουρο είναι πάντως ότι αν κάποιος είναι τέρας δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα ή την καταγωγή του, τερατόμορφα πλάσματα  μπορεί να υπάρξουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

3 σχόλια:

  1. Μην πατε να θαψετε την ιστορια!Υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες απο την γειτονια για το ποιος κακοποιησε τα σκυλια!Μην δημοσιευτε ψευδη που προφανως ο ιδιος ειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τωρα θα ριξουμε και το φταιξιμο στους αλβανους... Λες και δεν ξερουμε ποιοι ριχνουν φολα στο Μοσχατο, και ουτε αλβανοι , ουτε τουρκοι ειναι. Ελληνες ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδή τώρα το βλέπω ποια είναι η επιχείρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή