Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Έπεσε ξύλο κατά την προσαγωγή του βασανιστή (φωτό)

Μπορεί η μέρα και η ατμόσφαιρα να είναι εορταστικές, τα γεγονότα σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης των σκύλων από αλλοδαπό στο Μοσχάτο τρέχουν και χρειάζεται να ενημερώσουμε, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο.

Το τελευταίο ρεπορτάζ με πηγή το blog Άστεγος Διαβάτης:

Ένταση σήμερα στην Ευελπίδων, κατά την προσαγωγή του δράστη από το Μοσχάτο, που χθες είχε κακοποιήσει αδέσποτα σκυλιά.

Όταν ο δράστης έφτασε στην Ευελπίδων, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί τον αναγνώρισε και επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες των ΜΑΤ για να τον φυγαδεύσουν.  Πρέπει να επισημάνουμε ότι η επίθεση στον Αλβανό άντρα δεν είχε ρατσιστικό χαρακτήρα, αλλά εκτιμούμε ότι είναι αποτέλεσμα συνεχόμενων περιστατικών κακοποίησης ζώων σε όλη την Ελλάδα, και στο πρόσωπο του δράστη ταυτίστηκαν αυτά τα περιστατικά, ας μου επιτραπεί η έκφραση πλήρωσε την νύφη.

Ό δράστης τραυματίστηκε από την πτώση του, και στην συνέχεια αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου εκεί ισχυρίστηκε ότι έχει αμνησία από το χτύπημα, και πήρε αναβολή μέχρι την Δευτέρα 26/12 το πρωί, όπου θα οδηγηθεί για ακόμα μια φορά στην Ευελπίδων, ενώ τώρα βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ο δράστης είχε συλληφθεί εχθές ύστερα από κακοποίηση ζώων, όταν τρία αδέσποτα σκυλιά του κυνήγησαν μια κότα, ο δράστης εγκλώβισε τα δύο σε ένα οικόπεδο και με ένα μεταλλικό βαρύ λοστό τους προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Τα δύο από τα τρία σκυλιά δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και τραυματίστηκαν. Τώρα αναρρώνουν από τα τραύματα που τους προκάλεσε ο δράστης. Η κατάσταση τους είναι σταθερή αλλά σοβαρή. Ενώ αναζητείται στέγη για το τρίτο, με τον φόβο της αντεκδίκησης.

8 σχόλια:

  1. αμνισια λεει ο αλητισ...αυτο δεν ηταν τιποτα ακομα εχει να παθει πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aderfe an pathsei mosxato 9a paei 4 mhnes nosokomeio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθώος, δεν έκανε και τίποτα, ας τον αφήσουνε ελεύθερο να επιστρέψει στην οικία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εκανε τπτ λεει ο αλλος. παλιο βρωμιαρη ελα μοσχατο κ θα δεις τι εχεις να παθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον δεν κατάλαβες το ειρωνικό της τοποθέτησης μου. Η παριστάνεις τον ηλίθιο ή απλά είσαι ηλίθιος, πάντως οφείλω να ομολογίσω ότι τα καταφέρνεις όπως και να χει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ton palio malakaaa den eixe ti na kanei kai vasanise ta skilakia! prepei na faei isovia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Η ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΑΗΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΣΟΒΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΗΝΙΚΗ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...ΘΑ ΒΡΕΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΗΚΕΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εχει και το θρασος ο αλητης να απειλει την γειτονια οτι θα τους εκδικηθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή