Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Επείγον: Χρειάζονται χρήματα για φάρμακα για τον Ρήγα

Αναγνώστριά μας, επικοινώνησε στο facebook με το παρακάτω μήνυμα στον τοίχο του προφίλ μας:

"Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν !!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 048/74466164 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ 35 E TH ΜΕΡΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΧΤΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ 20 E ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΟΝΙΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.......................ΡΗΓΑ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!"

21 σχόλια:

  1. Δεν του κάνετε μια ευθανασία να τελειώνουμε λέω εγώ; Εντάξει και εγώ αγαπάω τα ζώα και έχω 2 Λαμπραντόρ αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κι όλας. Όποιος έχει και του περισσεύουνε αυτά τα 35 ευρώ την ημέρα ας πάει σε κάνα ίδρυμα να τα χαρίσει να φάνε οι άποροι ή ακόμα καλύτερα ας πάει κανά μπουφάν και κάμια κονσέρβα στον άνθρωπο που κοιμάται στο ποτάμι κάπου πρός τον Αγ. Κωνσταντίνο, έλεος πιά με τα σκυλιά. Είπαμε, καλά τα ζωάκια και καλή παρέα είναι, αλλά αν περισσεύουνε κανενός τα χρήματα να πάει να βοηθήσει κανένα άνθρωπο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη απο ενα σκυλάκι. Άκους εκεί, 35 ευρώ την ώρα που συνάνθρωποι μας κοιμούνται στον δρόμο. Μακάρι να δείχνατε τέτοιο ζήλο και τέτοιο πάθος για την κιβωτό του πατέρα Αντώνιου ή για το χαμόγελο του παιδιού.

    Και όχι δεν σκεφτόμαστε απο το πρωί εώς το βράδυ τον Ρήγα, έχουμε και σοβαρότερα θέματα, χαράτσια, τέλη κυκλοφορίας, απλήρωτα ενοίκια, ανεργία, λογαριασμούς δεή, οτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα εσυ ουτε στην κιβωτο θα εδινες ουτε στο χαμογελο του παιδιου ποσο μαλλον για τον ρηγα που για σενα αξιζει να πεθανει γιατι ενας αθλιος του ανοιξε το κεφαλι και που λεφτα τωρα να τον σωσουμε...αλλωστε εχεις χαρατσια να σκεφτεις και να πληρωσεις.λυπαμαι μονο τα σκυλια σου που αν αρρωστησουν θα τους κανεις ευθανασια για να μην πληρωσεις την φαρμακευτικη τους αγωγη και τον κτηνιατρο.αλλωστε η ευθανασια ερχεται πιο οικονομικα και θα σου μεινουν και τα υπολοιπα να πληρωσεις τον οτε για να σερφαρεις στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όποιον του περισσεύουνε αυτα τα 35 ευρώ, ας πάει να τα δώσει στον πατέρα που αναγκάστηκε να δώσει σε ίδρυμα τα 4 απο τα 10 παιδιά του επειδή δεν είχε να τα ταίσει.

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/277621/pateras-edose-se-idruma-ta-paidia-tou-gia-na-zisoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την ωραια λογικη που σας κατεχει κυριε μου.....ευχαριστως να δωσουμε και σε ιδρυματα να βοηθηθουν ανθρωποι που υποφερουν αλλα οι παραπανω οργανισμοι λιγο η πολυ εχουν τα απαραιτητα..Αυτα τα ζωακια ομως που δεν εχουν πειραξει κανεναν απολυτως τι φταινε να πεφτουνε θυματα της μανιας ενος εγκληματια,,χωρις αισθηματα,,που μαλλον ουτε τον εαυτο του δεν σεβεται ο εν λογο ο θεος να τον κανει ανθρωπο...Πες μου ομως εσυ υποτιθέμενε φιλοζωε που μαλλον μονο για χαβαλε τα εχεις τα σκυλια αυτος ο καημενος ο Ρηγας δεν εχει δικαιωμα να ζησει εμεις πως ζουμε δηλαδη επειδη δεν μιλαει και περπαταει αντι με 2 ποδια με 4;Ειναι και χρονιαρες μερες μαλλον δεν αγγιζουν κανεναν πια....Ρηγα παλεψε ειμαστε ολοι στο πλευρο σου θα τα καταφερεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι δεν τα έχω για τον χαβαλέ τα σκυλιά, πέρα απο τις καθημερινές τους ανάγκες έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά για τα εμβόλια και την γενικότερη φροντίδα τους, βέβαια να σου πω την αλήθεια αν θα βρισκότανε με σπασμένο κρανίο ναι θα του έκανα ευθανασία, το ρώτησε κανείς αυτό το ζωντανό πόσο υποφέρει πέντε μέρες τώρα απο τα τραύματα του;

    Δεν έχω πρόβλημα με το να βοηθήσει κάποιος ενα άτυχο ζωντανό που δεν έφταιξε σε τίποτα, αλλά θα ήθελα να έβλεπα τέτοια κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση και σε θέματα μεταμοσχέυσεων, αιμοδοσίας, φιλανθρωπικών οργανώσεων κτλ, ειδικά αυτή την εποχή που το έχουμε ανάγκη. Ο φίλος λίγο ποιό πάνω ανέφερε για τον πατέρα που έδωσε τα τέσσερα παιδιά του σε ενα ίδρυμα. Πιστεύεις ότι αν κατοικούσε στο Μοσχάτο θα υπήρχε τέτοια κινητοποίηση απο τον κόσμο ώστε να βοηθηθεί η συγκεκριμένη οικογένεια; Μακάρι αλλά αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας Βοηθησουμε Οσο μπορουμε να Σωθει το Ζωντανο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω μια απορια. Ολες οι ψυχασθενεις.... που αυτοαποκαλουνται ΦΙΛΟΖΩΕΣ και οχι φιλοσκυλες οπως επρεπε να αποκαλουνται!!!! Δεν εχουν 30€ για μια αντιβιωση που κοστιζει 2,75€ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ολοι ασχοληθουν με τους ανθρωπους που εχουν αναγκη θα εισαι ικανοποιημενος? και αν κανενας δεν ασχοληθει με τα ζωα που εχουν αναγκη θα εισαι περισοτερο ικανοποιημενος? βοηθησε εσυ τους ανθρωπους ωστε να μπορει καποιος αλλος να βοηθειση τα ζωα.Γιατι ολοι πρεπει να εχουμε κοινο ενδιαφερων? και οσον αφορα των ανθρωπο που εκανε 10 παιδια και δεν μπορει να τα ταισει εγω σκεφτομαι πως να κανω οχι 10..και σιγουρα το μεγαλυτερο προβλημα αυτων των παιδιων δεν ειναι το ενα πιατο φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολες οι αντιβιωσεις δεν εχουν την ιδια τιμη υπαρχουν και ανθρωπινες που εχουν 20 ευρω και φανταζομαι κ πιο ακριβες.τι σημαινει αυτο? οτι θελουν να σε κλεψουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτος απο τα σκυλια, ψυχουλα εχει και το αρνακι και το κατσικακι τα οποια σφαζονται καθημερινα κατα εκατομυρια σε αθλιες συνθηκες. Μια χαρα σας βλεπω παντως να τα τσακιζετε την κυριακη του πασχα ολοι εσεις οι δηθεν φιλοζωοι, όπως μια χαρα σε λιγάκι θα τσακισετε την νοστιμη ζουμερη μπριζολα που σας εψησε η μαμα σας, εχετε δει γουρουνακι απο κοντα; ακακο πλασμα του θεουλη ειναι και αυτο αλλα το τρωτε, και ξερετε πως το σκοτωνουνε; το δενουνε με γαντζο στο ποδι, το σηκωνουνε με μηχανημα και το πετανε ζωντανο μεσα σε καζανι με βραστο νερο ενα λεπτο για να φυγουν οι τριχες, μετα το βγαζουνε εξω και του κοβουνε το λαιμο και περνανε τουλαχιστον 10-20 λεπτα μεχρι να ξεψυχησει. και τα ψαρακια επισης πανεμορφα ζωα ειναι, ελάτε στην θέση του τόνου όταν τον κόβουνε στην μέση ζωντανό για να τον πουλήσουνε. με μαγιονεζα μαρουλι και αραβικη πιτα παντως ειναι πεντανοστιμος ε; αλλα ξεχασα, μονο για τα δελφινια αντιδρατε εσεις οι δηθεν φιλοζωοι, τα υπολοιπα ψαρια δεν εχουν ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν ενδιαφερεστε δεν σας αναγκαζει κανεις πληροστε τα χαρατσια σας τον οτε σας τη δεη δωστε τα λεφτα σας στους ΚΛΕΦΤΕΣ.Στο κατω κατω δεν εγινε και τιποτα απλα αν δν βοηθησει κανεις 8α χαθουν δυο ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ.Ηθελα να ηξερα αν τα δικα σας σκυλια ηταν σε αυτη την κατασταση υα τους κανετε εφυανασια για να μην πληρονετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι θα λεγατε να σωσουμε τα ζωακια κ να κανουμε ευθανασια στα παιδακια?? καλο δεν ακουγεται?? κ γω αγαπαω παρα πολυ ολες τις ψυχουλες, αλλλα αυτα που λετε δε γινονται οταν διπλα μας πεθαινουν μωρα ανθρωπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα ο τροπος σκεψης σου ρε φιλε θα τρελανει κοσμο...τωρα το γυρνας στο ποσο υποφερει το σκυλι 5 μερες?εσενα αν ενας ληστης σου εδινε μια και σου εσπαγε το κρανιο θα προτημουσες οι γιατροι να σου καναν ευθανασια για να μην υποφερεις καποιες μερες παρα να σε θεραπευσουν?αλλα εσυ εισαι ανθρωπος και οχι σκυλι γι αυτο εχεις πιο πολλα δικαιωματα και για σενα δεν υπαρχει ευθανασια...οσο για τον αλλον με τους φιλοζωους και τους φιλοσκυλους ελεοςςςςςςςςς.στα φιλοζωικα σωματεια υπαρχουν και αντρες αν δεν το ξερεις οφειλω να σε ενημερωσω...και δεν απασχολουνται μονο με αδεσποτα σκυλια αλλα και με γατες και με αλλα ζωα σε αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλε μου κυριε... ο εν λογο κυριος με τα δεκα παιδια δεν ειχε 10 ευρω να αγορασει 1 πακετο προφυλακτικα... ελεος με αυτο το πραγμα εχω βαρεθει να ακουω (εγω εχω παιδια...) αν θες να κανεις παιδια να εχεις κ λεφτα να τα μεγαλωσεις μην περιμενεις απο το κρατος... κ απο τους αλλους.... δεν σου φταιει κανεις δικη σου επιλογη τα εφερες στον κοσμο... το σκυλι δεν εχει επιλογη εμεις φταιμε που δεν εχουμε παιδεια και δεν τα στειρωνουμε κ τα παραταμε στο δρομο γιατι δεν ειναι απλα γλυκα κ χνουδωτα κ δεν μπορεις να τα βαλεις σε ενα ραφι κ να τα κοιτας ... αποψη μου για να κανεις παιδια και να παρεις ζωο πρεπει να παιρνεις αδεια γιατι ειμαστε χειροτεροι και απο τα ζωα..κ απο παιδεια μηδεν μονο την παρτη μας σκεφτομαστε κ πωσ θα φαμε κ θα πιουμε περισσοτερο απο τους αλλους... μπραβο σε ολους οσους βοηθουν τα ζωα που εχουν αναγκη...και οσους βοηθουν κ τους ανθρωπους.... γιατι μπορουμε να κανουμε κ τα δυο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητο Live επειδή το θεμα έχει ξεφύγει και ο καθενας οτι θυμάται χέρεται ..κάνε μια παρέμβαση και κλείσε όμορφα και ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..σε ολους μας , ανθρώπους και ολα τα ζωντανά και στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...βεβαίως βεβαίως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παραθεση

    ολες οι αντιβιωσεις δεν εχουν την ιδια τιμη υπαρχουν και ανθρωπινες που εχουν 20 ευρω και φανταζομαι κ πιο ακριβες.τι σημαινει αυτο? οτι θελουν να σε κλεψουν?

    Εσυ λοιπον φιλοσκυλη που εδωσες 18.000 Ευρω στον πιο πανω λογαριασμο, για πανακριβη αντιβιωση, εσωσες τον ρηγα απο το προφανες και αναμενομενο???

    κι αν τα 18000 ευρω που δεν εχεις να δωσεις ουτε στα δικα σου παιδια, τα εδινες σε παιδια της αφρικης μηπως θαταν αλλιως ο κοσμος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εσυ λοιπον φιλοσκυλη που φοβηθηκες μηπως με κλεψουν με τα 35 ευρω που θα επρεπε να καταθεσω επειδη εσυ ετσι το γουσταρες, στο λογαριασμο 048/74466164 που ανηκει σε ΦΙΛΟΣΚΥΛΙΚΗ της θεσσαλονικης θα εστελνες απο εκει εδω στο μοσχατο τα χρηματα για την πανακριβη αντιβιωση. ξερεις τι ειναι και τι κοστιζει η πεννικιλινη??? και εαν ναι... γιατι πετας τα μουχλιασμενα λεμονια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο αριθμος λογαριασμου 048/74466164 ανοικει σε καποια Ριτσα Κ. επικοινωνεισα μαζι της αλλα ισχυριζεται οτι δεν εχει ιδέα.. εδω το λινκ.
    http://el-gr.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%96%CE%A9%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A0%CE%A9%CE%9D-%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%91-/114950461906286?sk=info

    αφου λοιπον εσυ νεοπλουτη ΦΙΛΟΣΚΥΛΗ εχεις αναλαβει και εκτος απο τα σκυλακια να προστατευσεις και εμενα στο να μη με κλεψουν, μηπως πρεπει να το βαλεις το ριμαδι να σκεφτει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω όλες οι φιλόσκυλες χρειάζεστε ψυχίατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΞΥΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΡΙΑ ΣΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ. ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΩΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΚΟΝΑΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝ ΒΟΗΘΕΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΥΓΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΑΓΕ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΠΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΕΝ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΡΗΓΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣΚΥΛΗ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή