Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία αναγνώστριας για γνωστό μαγαζί που πουλάει ξύλα

Αναγνώστρια μας απέστειλε με e-mail καταγγελία για γνωστό μαγαζί του Μοσχάτου που, όπως ισχυρίζεται, πουλάει ξύλα που δεν ανάβουν:

Προσοχή μην αγοράσετε ξύλα από τον Β****ό. Κοροιδεύει τον κόσμο πουλώντας ξύλα φετινά για περσινά με αποτέλεσμα να μην ανάβουν. Έιναι ντροπή για το Μοσχάτο να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και να περνιούνται για επαγγελματίες.

*** Δυστυχώς, η αναγνώστρια δεν μας απέστειλε την καταγγελία της με ονοματεπώνυμο για να δημοσιεύσουμε κανονικά το όνομα. Παρ' όλα αυτά, τα στοιχεία της βρίσκονται στην διάθεση του blog.

11 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ...ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ???ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΙ...:SSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ρε παιδια .. ειναι πολλοι στο μοσχατο που ξεκινανε απο Β και τελειωνουν σε ο? .... καπως ετσι κανουν λεφτα μερικοι μερικοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως αποδεικνύεται ότι τα ξύλα είναι περσινά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den prepei na einai persina...apla o sygekrimenos (an katalava poios einai)ta exei ektethimena se ekswteriko xwro me apotelesma na travane olh thn ygrasia ths atmosfairas kai olh thn vroxi..opws simera.vregmeno ksilo den anavei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη Κρήτη λένε.Δαυλός στον κ...... να ανάβει κιόλας και να φυσά και νότος.Γιατί τους καλύπτει; Μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε και ένοχοι. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω από ξύλα και τζάκια γενικότερα αλλά κάτι δεν πάει καλά με ό,τι τέλος πάντων καίνε κάθε χειμώνα και βρωμάει ο τόπος!Τι στο καλό καίνε και δεν μπορούμε ούτε να απλώσουμε ρούχα,ούτε να ανοίξουμε τα παράθυρα;Γιατί το τσεκάρισα και η απαίσια μυρωδιά δεν είναι από την καύση καλωδίων-άλλη πληγή αυτή που μας έχει προκύψει-αλλά από την χρήση των τζακιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.....ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ.....ΟΛΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ ΤΙΠΟΤΑ......(ΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΜΕ
    0......(Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. siga poy 8a trexei sta dikasturia...den mporei na sou kanei tpt th stigmh pou ftaieiii...3upnhste den 3eroun ta onoma tou blogspot opoiosdhpote anoigeiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε βαριέσαι, όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι πταίσμα.Τόσα χρόνια φορτώνουν, ξεφορτώνουν, σηκώνονται σκόνες,κάνουν φασαρίες και κανείς δεν τους μιλάει.Έχουν γίνει παραστάσεις στο Δήμο αλλά δεν τους κουνάει κανείς.Βλέπεις ψηφαλάκια είναι αυτά και μάλιστα ανταποδοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή