Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Οι πίνακες για τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς Μοσχάτου - Ταύρου

H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (eetaa.gr) έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παιδιών που θα τοποθετηθούν στους παιδικούς σταθμούς όλης της χώρας, και ανάμεσά τους σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Σας παρουσιάζουμε την κατάταξη, ανά δομή του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Να σημειωθεί ότι η βασική κατάταξη γίνεται με το όνομα της μητέρας (το πατρώνυμο, για την ακρίβεια):

ΒΡΕΦΙΚΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΑΝΑ ΔΟΜΗ

ΚΔΑΠ - ΜΕΑ (Μοσχάτο)
Α' Δημοτικός Παιδικός Σταθμός (Μοσχάτο)
Παράρτημα Α' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού (Μοσχάτο)
Β' Δημοτικός Παιδικός Σταθμός (Μοσχάτο)
Γ' Δημοτικός Παιδικός Σταθμός (Μοσχάτο)
Α' Παιδικός Σταθμός (Ταύρος)
Β' Παιδικός Σταθμός (Ταύρος) Σελίδα 1/2
Β' Παιδικός Σταθμός (Ταύρος) Σελίδα 2/2
Μαρία Γ. Μακρή ΜΟΝ. ΕΠΕ

ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών, θα αποσταλούν από την ΕΕΤΑΑ, στις δομές το αργότερο μέχρι τις 2/9/2011.

Οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 6/9/2011.

3 σχόλια:

  1. Αν κάποιος γονιός του οποίου το παιδί έχει επιλεγεί στη Δομή Α2 του Α' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού επιθυμεί αμοιβαία αλλαγή για τον Γ' Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, παρακαλώ ας τηλεφωνήσει στο 6945386363.
    Το δικό παιδί μας πήγαινε πέρυσι στον Α' αλλά φέτος επιλέχθηκε για τον Γ' Δημοτικό Σταθμό και δεν θα θέλαμε να αλλάξει περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικο μας παιδι εχει επιλεγει στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.Αν κάποιος γονιός του οποίου το παιδί έχει επιλεγει στον Α' Δημοτικο Παιδικο Σταθμο και επιθυμεί αμοιβαία αλλαγή αν μπορει ας απαντησει.Τα δικα μου παιδια 7χρονια πηγεναν σε αυτον τον σταθμο.Σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί μας φοιτούσε για 2 χρόνια στον Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. Τώρα επιλέχθηκε στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ στη Δομή Α2. Παρακαλούμε αν κάποιος γονιός ενδιαφέρεται για αμοιβαία αλλαγή, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ.: 6936987447. Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή