Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι νέοι Διευθυντές στα σχολεία του Μοσχάτου

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σε Αθήνα και Αττική και ανάμεσά τους βρίσκονται το Μοσχάτο και ο Ταύρος.

Το Μοσχάτο Live! έχει στην διάθεση του τα ονόματα των νέων (όσον αφορά την θητεία, καθώς κάποιοι παραμένουν στην θέση τους, ως είχαν) Διευθυντών και τα δημοσιεύει, αρχικά για το Μοσχάτο και στη συνέχεια για τον Ταύρο:

Δημοτικά Σχολεία:

1ο Δημοτικό Μοσχάτου: Παναγιώτης Μπερής
2ο Δημοτικό Μοσχάτου: Παναγιώτα Μαστραντώνη
3ο Δημοτικό Μοσχάτου: Γεώργιος Γερασιμόπουλος
4ο Δημοτικό Μοσχάτου: Στέλλα - Ελισάβετ Χατζημιχαήλ
5ο Δημοτικό Μοσχάτου: Ευαγγελία Καυκούλα
6ο Δημοτικό Μοσχάτου: Νίκα Βασιλική

Γυμνάσια - Λύκεια:

1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου: Βικτώρια Διαμαντάκη
2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου: Φωτεινή Δασακλή
3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου: Ελένη Βλάση
Εσπερινό Γυμνάσιο Μοσχάτου: Παναγιώτης Βαλαχέας
1ο Λύκειο Μοσχάτου: Βασίλειος Ζάχος
2ο Λύκειο Μοσχάτου: Μαρία - Χρυσούλα Κόγκου

Εμείς ευχόμαστε καλή θητεία στο έργο τους και καλή συνεργασία με τους μαθητές και τους γονείς.

12 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ.
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους θα ησυχάσουν οι δάσκαλοι και οι γονείς στο 6ο δημοτικο από τις πολιτικες/μικροκομματικες παρεμβασεις της πρωην διευθυντριας κας Γιουρμετακη υπερ του δημοτικου συμβουλου συζυγου της.

    Ελπιζω οι νεοι διευθυντες των σχολειων να μην ακολουθήσουν το παραδειγμα της εν λογω κυριας που προεκλογικά ασχολήθηκε ενεργά για να κινητοποιει κοσμο υπερ του συνδυασμου Κρεμμυδα αλλά και του συζυγου της βεβαιως βεβαιως και να μεινουν μονο στα των σχολειων και της παιδειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον 1:54.
    Αν έχεις στοιχεία, κατευθυνόμενε προβοκάτορα, να πας στον εισαγγελέα. Αλλά που να τάβρεις τα στοιχεία όταν απλώς φαντάζεσαι κακοήθειες και ψευτιές. Δεν ασχολούμαι με σκουλήκια που ανώνυμα πετάνε λάσπη, γιατί απλούστατα γυρναει πάνω τους.
    Σε αφήνω στην κρίση των δασκάλων και των γονέων που επικαλείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ο κύριος Τουφεξίδης αναφέρεται σε ένα σχόλιο που, πλέον, δεν υπάρχει, να αναφέρουμε ακριβώς τι έγινε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:

    Ο ανώνυμος σχολιαστής (με το σχόλιο στις 2:00) μας απέστειλε σχόλιο, που έθιγε την κυρία Γιουρμετάκη στις 1:54.

    Από λάθος μας, το αρχικό σχόλιο δημοσιεύθηκε. Όμως ο ίδιος (ανώνυμος) σχολιαστής μας έστειλε και δεύτερο σχόλιο (αυτό που είναι δημοσιευμένο) στο οποίο αφαιρούσε το σημείο που έθιγε την πρώην Διευθύντρια, κάτι που μας έκανε να ξαναδούμε το πρώτο σχόλιο και να το διαγράψουμε.

    Μετά από όλα αυτά, επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Τουφεξίδης και ζήτησε να επαναφέρουμε (!) το σχόλιο που έθιγε την κ. Γιουρμετάκη (σχόλιο που διαγράψαμε γιατί ήταν προφανώς προσβλητικό), απειλώντας μάλιστα ότι αν δεν το κάνουμε θα έχουμε επιπτώσεις.

    Εμείς εξηγήσαμε ότι το σχόλιο διεγράφη οριστικά και ότι το blog δεν μας δίνει τη δυνατότητα να το επαναφέρουμε, κάτι που και ο κύριος Τουφεξίδης ως διαχειριστής ενός blog γνωρίζει.

    Το λάθος ήταν ότι αρχικά δημοσιεύσαμε το σχόλιο, το οποίο, επαναλαμβάνουμε, διαγράψαμε πριν επικοινωνήσει ο κύριος Τουφεξίδης μαζί μας.

    Μετά από όλα αυτά, θεωρούμε το θέμα λήξαν.

    Μοσχάτο Live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα δεν θεωρείται λήξαν καθόλου λήξαν.Και αυτό γιατί:

    1ον.Γιατί δεν έχετε την ευαισθησία να ζητήσετε συγγνώμη από την κ.Γιουρμετάκη αφού όπως ομολογείτε από λάθος σας δημοσιεύσατε το σχόλιο.

    2ον. Γιατί και πάλι ψευδεστε όταν λέτε ότι διαγράψατε το σχόλιο πριν επικοινωνήσω μαζί σας.Το διαγράψατε μετά από την αποστολή σχολιου από εμένα,επώνυμου, που απαντούσε στο προσβλητικό αυτό σχόλιο και που δεν το εμφανίσατε αμέσως αλλά μετά την εμφάνιση του διορθωμένου πλέον σχολίου.

    3ον. Γιατί η ωρα του διορθωμένου σχολίου θα έπρεπε να ειναι μετά από το δικό μου τουλάχιστον μιση ώρα αργοτερα αφου ήμουνα συνεχως μεσα στο blog σας και εμφανίστηκε πολύ αργότερα από την ωρα του πρώτου που ήταν όπως ομολογείτε 1.54

    4ον.Γιατί με το να βάλετε ώρα 2.00 το δεύτερο και 1,54 το πρώτο, σημαίνει ότι είτε ειδοποιήσατε τον σχολιαστή να το αλλάξει είτε ήταν γραμμένο από εσας τους ίδιους. Δεν με πείθετε όταν λέτε ότι σας έστειλε μόνος του ο σχολιαστής δεύτερο σχόλιο διορθώνοντας το δικό του πρωτο.

    5ον.Γιατί πλέον η ανοχή μου δεν επιτρέπει να θίγεται μέλος της οικογένειας μου με ψέμματα και συκοφαντίες. Εδώ είμαι εγώ, κυκλοφορώ αρκετά στο Μοσχάτο, και μπορείτε να πείτε και να γράψετε ότι θελετε για μένα. Αλλά για την οικογένεια μου δεν σας επιτρέπω το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Τουφεξίδη,

    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να καταλάβετε κάποια πράγματα.

    Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κόβουμε σχόλια. Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και θεωρούμε απαραίτητο οι αναγνώστες μας να επικοινωνούν μαζί μας, ακόμα και είναι ανώνυμοι. Παρ' όλα αυτά και επειδή το Μοσχάτο (αλλά και ο Ταύρος) είναι μικρές κοινωνίες, νιώθουμε υποχρεωμένοι να θέσουμε κάποιους "άγραφους" κανόνες στα σχόλια.

    Υπό αυτό το πρίσμα διαγράψαμε το σχόλιο για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ την κυρία Γιουρμετάκη, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο, παρά μόνο απέναντι στην συνείδησή μας.

    Το αν σας πείθουν οι εξηγήσεις μας ή η παραδοχή του λάθους (το οποίο είχε διάρκεια μόλις 5 λεπτά), ειλικρινά, δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Το blog (όπως όλα τα blogs του πλανήτη) κρατάει τις ώρες σύνταξης των σχολίων (και κανείς δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτό) και όχι δημοσίευσης τους, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την αλληλουχία των γεγονότων. Εκτός και αν πιστεύετε ότι εμείς και οι αναγνώστες μας έχουμε στα χέρια μας την κρυστάλλινη σφαίρα με την οποία προβλέπουμε το μέλλον και πιθανές σας απαντήσεις.

    Φυσικά και δεν πρόκειται να μπούμε στην λογική απάντησης σημείο προς σημείο στις ανακριτικού τύπου παρατηρήσεις του παραπάνω σχολίου σας. Απλά σας προτείνουμε να φέρεστε με μεγαλύτερο σεβασμό σε έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει τις απόψεις σας από τότε που έχει δημιουργηθεί, παρά το γεγονός ότι τον έχετε λοιδωρήσει αρκετές φορές (για παράδειγμα στο θέμα των μεταναστών στο ξενοδοχείο Φοίβος, που πρώτοι αποκαλύψαμε και επιμένατε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, απαξιώνοντας πλήρως αυτά που γράφαμε, μέχρι που αποκαλύψαμε την αίτηση της ΜΚΟ και την απόρριψή της από το Υπουργείο Υγείας).

    Από την άλλη μεριά, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι όλη αυτή η ξαφνική επίθεση προς εμάς έχει να κάνει με το περιεχόμενο του σχολίου του αναγνώστη, ο οποίος τελικά δεν πήρε κάποια απάντηση (χωρίς, φυσικά, να υπάρχει κάποια υποχρέωση απάντησης), παρά μόνο είδε να υβρίζεται από έναν Δημοτικό Σύμβουλο. Ειλικρινά, ελπίζουμε να μην είναι αυτά τα κίνητρα.

    Μέχρι σήμερα, πάντως, μας εγκαλούσαν για σχόλια που δημοσιεύαμε, πρώτη φορά μας εγκαλούν για σχόλιο που διαγράψαμε.

    Κύριε Τουφεξίδη, δεν θα θέλαμε να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, καθώς από την μία δεν αφορά κανέναν από τους αναγνώστες μας και από την άλλη δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται να προστεθούν και άλλα πράγματα στην κουβέντα. Είπατε την άποψη σας, είπαμε και εμείς την δικιά μας. Θα σας παρακαλούσαμε να το σεβαστείτε.

    Να είστε καλά,

    Μοσχάτο Live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 στους 6 εκτος "....." ......ο Ο νοών νοείτω, ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Δ.Δάσκαλος,
    Ανώνυμος είσαι, γράψε να καταλάβουμε και εμείς οι υπόλοιποι το τί εννοείς. Τόσο πολύ φοβάσαι τον ίσκιο σου;
    Ο φόβος δέν είναι καλός σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΝΕΑ ΩΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ(?)
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Κου ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ - Ο Χ Ι -ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΙΚΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΛΟΒΗΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΙΑ ΤΗ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ...ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑ!ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ?ΕΙΜΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ Ε?ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,Η , ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΩΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ....ΒΡΩΜΑ,ΒΡΩΜΑ,ΒΡΩΜΑ!
    ΤΩΡΑ ΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ?ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕ ..ΡΕΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε
    14 Αυγούστου 2011 9:31 μ.μ.

    "φοβάμαι τον ίσκιο μου"
    και δεν μπορώ να πώ τίποτε άλλο ....
    α και κάτι ακόμα ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3o gymnasio mosxatou edw 8eloume ton semertzakh pisw !

    ΑπάντησηΔιαγραφή