Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Στον Πρωθυπουργό το θέμα της Καύσης Καλωδίων

Δελτίο τύπου μας απέστειλε η Επιτροπή Κατοίκων κατά της Καύσης Καλωδίων, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώνονται στο γνωστό θέμα της καύσης καλωδίων:

«ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ…………….;»

Η επιστολή που διαβάστηκε στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στις 7/6/2011, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρεθεί άμεσα λύση σε αυτή την αδιανόητη κατάσταση.

Την επιστολή αυτή την υπέγραψαν εκατοντάδες κάτοικοι, δημοτικοί σύμβουλοι ακόμα και ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Ευθυμίου. Η Ειδική Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ κυρία Καραβασίλη ως ένας από τους αποδέχτες της παραπάνω εντολής απάντησε γραπτώς στο Πρωθυπουργικό Γραφείο και μας κοινοποίησε την επιστολή (συν/νη).

Υ.Γ. Οι ΡΟΜΑ έκαψαν τόνους από σκουπίδια και καλώδια τις τρεις τελευταίες μέρες. Η μαφία του χαλκού και των σκουπιδιών έκανε γερή μπάζα (πάνω από 100.000 € σύμφωνα με πληροφορίες μας) Αυτές «οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου» είναι μαύρες και δηλητηριασμένες για τους κατοίκους. Ας ελπίσουμε ότι η Μεγαλόχαρη που γιορτάζουμε τη Δευτέρα θα φωτίσει τα μυαλά των διαφόρων ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ/ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ και θα οπλίσει τους μαρτυρικούς κατοίκους του Ταύρου με δύναμη και υπομονή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Η επιστολή της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΚΑ προς την Γραμματεία του Πρωθουργού (κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να διαβάσετε το κείμενο):

Σελίδα 1
Σελίδα 2
Σελίδας 3


1 σχόλιο: