Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Τα θέματα του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου

Συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου (Κοραή 51) το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου με τα εξής θέματα:

1. Εισήγηση για πραγματοποίηση παιδικών παραστάσεων θεάτρου σκιών με ελεύθερη είσοδο σε πλατείες της Κοινότητας Μοσχάτου.

2. Λήψη απόφασης για οριζόντια σήμανση “μειωμένης ταχύτητας” στις διασταυρώσεις: Α. Καποδιστρίου και Φλέμινγκ και Β. Αγίου Κωνσταντίνου και Καποδιστρίου.

O Πρόεδρος
Απόστολος Σιώκας

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΛΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΕΙ.Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΟΜΒΡΙΑ,ΔΡΟΜΟΙ,ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ.Λ.Π).ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή