Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Στην Μιαούλη η κακοποίηση των σκύλων, σκληρές φωτογραφίες

Στην οδό Μιαούλη στο Μοσχάτο, ένα άνδρας Αλβανικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται στην περιοχή,  για να εκδικηθεί τα τρία αδέσποτα σκυλιά που κυνήγησαν μια κότα, τα εγκλώβισε σε ένα οικόπεδο και επιτέθηκε σε αυτά με βάρη μεταλλικό λοστό, χτυπώντας τα με μανία στο κεφάλι, κάτι που δείχνει το μένος του, και ότι πρόθεση του ήταν να τα σκοτώσει, το ένα κατάφερε να διαφύγει, ενώ τα άλλα δύο δυστυχώς δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα.

Το κλάμα και τα ουρλιαχτά των άτυχων σκυλιών τράβηξε την προσοχή των κατοίκων που σύμφωνα με τους φιλόζωους δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους αν καταθέσουν εναντίων του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη που, και σήμερα, 24/12, μετά τις 11:00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Δυναμική θα είναι και η παρουσία φιλόζωων που σκοπεύουν να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν, για το περιστατικό και καλούν τους κατοίκους να καταγγείλουν και αυτοί τον δράστη.

Αν και ευτυχώς από την μια διαψεύστηκε η πληροφορία για το νεκρό σκυλί, τα νέα για τα άλλα δύο σκυλιά που  μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο, δεν είναι και τόσο καλά μιας και το  ένα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και παλεύει για την ζωή του.

(Πηγή: Άστεγος Διαβάτης)

9 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε σπάσει τα τηλέφωνα από το πρωί, ψάχνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πειτε μας ποιος ειναι να τον αγαπησουμε χρονιαρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το σκυλακι το πρωτο ειναι η μασκοτ του 3ου ... καθε μερα ερχοτανε στη προσευχη και ξαπλωνε στην ακρη και στα διαλληματα του διναμε τοστακι... μακαρι να γινουν καλα και τα 2 και να την πληρωσει αυτος που τα βασανισε γιατι και τα 2 δεν εχουν πειραξει ουτε γατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/11 ΩΡΑ 12.ΟΟ ΚΤΗΡΙΟ 2 ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να τιμωρηθεί με τον ίδιο τροπο το κτήνος, μπας και καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βγαλτε την φατσα του να τον δουν ολοι αυτο θελουν τετοια ζωα αφου σε λιγο θα κυκλοφορος ελευθερος να τον ξερουμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ!!! Η ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΖΩΑ...ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟ...ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΚΗΓΟΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή