Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μαρτυρία για την κακοποίηση των σκυλιών, κάλεσμα για την Ευελπίδων

Το blog tromaktiko φιλοξενεί μαρτυρία για την κακοποίηση των σκυλιών στο Μοσχάτο, αλλά και κάλεσμα προς τους φιλόζωους για τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου μετά τις 11 ο αλλοδαπός που βασάνισε τα άτυχα ζώα θα δει τον Εισαγγελέα:

Πληροφορηθήκαμε από την κ. Μαρίνα Τελή σχετικά με το γεγονός που συνέβη στο Μοσχάτο εις βάρος δύο αδέσποτων σκύλων. Τα σκυλιά αρχικά ήταν 3, αλλά το ένα κατάφερε να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τη Μαρίνα,"Στο Μοσχάτο, Αλβανός υπάλληλος τα εγκλώβισε στο οικόπεδο επειδή κυνήγησαν μια κότα και τα σακάτεψε με τη βαριοπούλα.Το ένα είναι βαριά του ράγισε το κρανίο, του έσπασε τη γνάθο, δεν ξέρουμε αν θα τη γλιτώσει...

Απείλησε όλη τη γειτονιά ότι όποιος μιλήσει θα τον σκοτώσει, το δε αφεντικό του ο Ελληνάρας θα του πληρώσει δικηγόρο, απείλησε και αυτός τη γειτονιά. Όλοι παρακολουθούσαν από τα μπαλκόνια αλλά φοβούνται να καταθέσουν,κατέθεσα εγώ.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω τις εικόνες που αντίκρισα σήμερα, ένιωσα αρκετές φορές να χάνω τις αισθήσεις μου, άλλες τόσες φορές μου ήρθε να κάνω εμετό, το κεφάλι μου πονάει ασταμάτητα λες και μου το χτύπησε με τη βαριοπούλα που χτύπησε τα δόλια τα ζώα.

Αύριο στις 11,θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, αυτός θα επικαλεστεί ότι τα ζώα του επιτέθηκαν,έχουν καταθέσει 3 δικοί του ψευδομάρτυρες (μου είπε δικηγόρος πως δεν ευσταθεί γιατί αυτός τα κυνηγούσε) παρόλα αυτά η Φιλοζωική του Ρέντη αύριο θα μαζέψει υπογραφές από τη γειτονιά ότι τα ζώα είναι πολύ φιλικά & ποτέ δεν πείραξαν κανέναν(αυτό το κατέθεσε & ο Κώστας από τη Φιλοζωική της Νίκαιας).Καλό θα είναι να υπάρξει & άλλος μάρτυρας ότι τον είδε.

Το ένα ζώο φιλοξενείται απο άνθρωπο της περιοχής & το άλλο που είναι βαριά τραυματισμένο σε γιατρό, το μεταφέραμε στην Αθήνα επειδή ο Φερλέμης (κτηνίατρος στο Μοσχάτο) δεν κρατάει ζώα για νοσηλεία.

Ο εισαγγελέας θα κρίνει αν θα τον αφήσει ελεύθερο μέχρι να εκδικαστεί. καλό θα είναι να μαζευτεί κόσμος για να τον γιουχάρουμε & να φωνάξουμε ότι το άτομο είναι άκρως επικίνδυνο & δεν πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο. πρέπει να περάσει & αυτός μαύρα Χριστούγεννα.
"

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στεγάζεται σήμερα στο Κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ,ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 16,ΣΤΙΣ 11, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, θα συγκεντρωθούμε για να μιλήσουμε γι'αυτους που δεν μπορούν να μιλήσουν,για τα δύο άτυχα αυτά σκυλάκια που ήρθαν αντιμέτωπα με έναν ψυχικά άρρωστο και επικίνδυνο για την κοινωνία μας άνθρωπο.

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων, κάνει πολύ κρύο και πιθανόν να βρέχει, αλλά ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Μαρίνα Τελή, τηλέφωνα επικοινωνίας~6948/257095 και 6971/767421

3 σχόλια:

  1. πλυ απλα πρεπει να τον χωσουνε μεσα για ολη του τη ζωη η να τον βασανισουν οπως βασανισε τα σκυλια.....δν θα βρισω δν ειν αναγκη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akribos...ta skylia den einai paixnidi ....fylakisi 9 mhnon den einai tpt mprosta se ayto pou ekane to kauiki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayta ta skylia htan h maskot tou mosxatou/!!!!!!kai to sxoleio pou htan apenanti apo to peristatiko tya agapouse poly den ua perasei etsi ayto!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή