Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Επί χρόνια Μοσχατιώτης ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας

Ανακοινώθηκε ότι ο Κώστας Μαθιουδάκης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Ο κ. Μαθιουδάκης υπήρξε επί χρόνια Μοσχατιώτης, από το 1974 έως το 1992, ενώ είναι απόφοιτος του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου.

Το βιογραφικό του:

Καθηγητής στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και Διευθυντής του Εργαστηρίου Θερμικών Στροβιλομηχανών. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και Διδάκτωρ του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβαίν (Βέλγιο). Η εκπαιδευτική του δραστηριότητα και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μελέτη λειτουργίας θερμικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο του.

3 σχόλια:

  1. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Μετά τον Θ.Ντερέκα και τον Β.Σπάνάκη ένας άλλος Μοσχατιώτης παίρνει μεγάλη θέση στον κρατικό μηχανισμό.Μόνο που στην περίπτωση αυτή κατακτήθηκε χάρη κυρίως στο βιογραφικό του κι όχι στα κομματικά ένσημα.Ηλεκτρονική διακυβέρνηση βλέπετε.Άντε να δούμε στο μέλλον κι Υπουργό από την πόλη μας, μιας κι υφυπουργός έχει υπάρξει,ο Αντώνης Κοτζακάς.ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιος συμφοιτητης μου (Ημουν ένας από τους 4 αξκους του τεχνικού σώματος που φοιτούσαμε στο ΕΜΠ) Δεν τον έχω δεί από τότε,αλλά ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ σαν χαρακτηρας, αγαπητος από όλους και ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝΟ στα μαθήματα.Ελπίζω να σταθεί αντάξιος των νεανικών του ιδανικών και ανησυχιών. Εχουμε μεγάλη ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή