Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Mr. X: Κόζα και τρέξιμο

Ενδιαφέρουσα η χθεσινή μέρα, κυρίως για τους Νεοδημοκράτες (και τους Ολυμπιακούς, αλλά δεν θα μιλήσουμε για αθλητικά εδώ). Το δράμα αφορούσε τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της ΝΔ, αλλά το παραπολιτικό έχει πράσινη απόχρωση:

Κόζα

Εγώ τα έγραφα πριν καιρό αυτά. Ο Σαμαράς ήταν το φαβορί και τελικά καθάρισε από τον πρώτο γύρο. Τι παρενέργειες μπορεί να έχει αυτό στο Μοσχάτο; Μεγάλες. Μαζί με τον Σαμαρά χαίρεται και άλλος ένας Αντώνης. Που βλέπει να γίνεται ο αρχηγός της ΝΔ στο Μοσχάτο. Ο Λιβάνιος, βλέπετε, είναι κολλητός του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενός πυλώνα του Σαμαρά. Η καρέκλα του Βασίλη τρίζει επικίνδυνα, πλέον...

Τρέξιμο

Αυτά είναι τα καλύτερα. Και καλό είναι να τα γνωρίζετε, να ξέρετε πώς παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Χτες, λοιπόν, ήταν οι εκλογές της ΝΔ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Από εκεί πέρασε ο Ντερέκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου. Θέλετε για δημόσιες σχέσεις, θέλετε επειδή πρόκειται για χώρο στον οποίο προΐσταται, θέλετε επειδή η θέση του προέδρου είναι σχετικά απολιτικ; Πέρασε πάντως. Δύο ώρες μετά, εμφανίζεται και ο Ευθυμίου, ο άλλος υποψήφιος για την δημαρχεία. Έτρεχε να πάει. Ασθμαίνοντας, όταν κάποιος τον ρώτησε τι δουλειά έχει εκεί, ψέλλισε: "Αφού ήρθε ο Ντερέκας, έπρεπε να έρθω κι εγώ"!


Mr. X

3 σχόλια: