Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Τα θέματα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (11/11/09)

Αυτή την Τετάρτη συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου (ΤΟ.ΣΥ.Ν). Πρόκειται για ένα συμβούλιο παρόμοιο με το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που ασχολείται μόνο με ζητήματα νεολαίας. Έχει διοργανώσει πολλές δράσεις, όπως την αναδάσωση στην παραλία του Μοσχάτου τον περασμένο Απρίλη, ενώ παίρνει μέρος και στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα διοργανώνοντας συναυλίες ή παίρνοντας μέρος στο Καρναβάλι του Μοσχάτου. Όσοι νέοι θέλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην πόλη σε ζητήματα νεολαίας από κοντά, μπορούν να πηγαίνουν και να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του ΤΟ.ΣΥ.Ν.

Δημοσιεύουμε τα θέματα του επόμενου συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη, 11/11/09:

(Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

3 σχόλια:

  1. Έχετε ευνουχήσει τη νεολαία! Καταντήσατε το Το.Συ.Ν. παράρτημα και πεδίο δράσης των υποψηφίων δημάρχων, και κομματικό γραφείο.. Γιαυτό σας ψήφισαν 200 άτομα και όχι 3000 που είναι όλοι οι νέοι του Μοσχάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαυρε κοκκινε ψηφισαν 200 ατομα γιατι ο δημαρχος ηθελε εκλογικους καταλογους που φτιαχνονταν πηγαινοντας οι νεοι εξω απο το γραφειο τουκαι οχι οπως του ειχαν προτεινει πρωην συνεργατες του και ο σπανακης εξω απο τα σχολεια το σταθμο και τις καφετεριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι νέοι δεν έχουν την ανάγκη ούτε υποστηρικτών ούτε κατακριτών.Θα ήταν φρονιμότερο να τους αφήσετε να εκφραστούν ελεύθερα και όχι ανάλογα με τις ορέξεις σας κύριοι μαύροι κίτρινοι κόκκινοι μπλε πορτοκαλί η όποιου άλλου χρωματισμού γιατί και πολλά έχουν να πουν και πολλά να κάνουν, αρκεί να τους αφήσουμε και όχι πριν κάνουν οτιδήποτε να τους χρεώνουμε στον αλφα ή στο βήτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή