Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μοσχατιώτικος θρίαμβος στις εκλογές των δασκάλων

Διεξήχθησαν χτες οι εκλογές των δασκάλων και νηπιαγωγών Μοσχάτου - Καλλιθέας. Η ΠΑΣΚ, η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ κέρδισε με μεγάλη άνεση, παίρνοντας αυτοδυναμία στο Δ.Σ. που θα προκύψει. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

1. ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) - 4 Έδρες
2. ΔΑΚΕ (Ν.Δ.) - 2 Έδρες
3. Ανοιχτός Ενωτικός Συνδυασμός (ΣΥΡΙΖΑ) - 1 Έδρα

Στις 3 πρώτες θέσεις των σταυρών βρέθηκαν τρεις Μοσχατιώτες δάσκαλοι. Ο Στάθης Καραβασέλας ήρθε πρώτος με 153, ο Δημήτρης Ζώταλης δεύτερος με 113 και ο Παναγιώτης Μπερής ήρθε 3ος με 110 σταυρούς. Εμείς θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και στους τρεις, για τον αγώνα που έκαναν. Την τετράδα την έκλεισε ο Πέτρος Μάης από την Καλλιθέα με 79 ψήφους.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι άξιοι πάντα τα καταφέρνουν και προχωρούν και δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από πιθανές συνενώσεις Δήμων. Μην ξεχνάμε ότι οι δύο αυτοί δάσκαλοι ήρθαν στην πρώτη δυάδα στις εκλογές Μοσχάτου - Καλλιθέας.

4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια ΔΑΣΚΑΛΕ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μικρη διόρθωση.Ο κ.Καραβασέλας πήρε 141 ψηφους και όχι 153 όπως εκ παραδρομής γράφεται παραπάνω.Σημασία έχει πάντως ότι και οι τρείς πρώτοι είναι από το Μοσχάτο και πιστεύω να έχουμε και Πρόεδρο του ΔΣ από την πόλη μας.Διαφορετικό ίσως αλλά από το Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή