Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Το Μοσχάτο φιλοξένησε τον Ιερώνυμο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος την Μ. Τετάρτη, για την Λειτουργία στην οποία χωροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.



Η Λειτουργία μεταδόθηκε ζωντανά και από την κρατική τηλεόραση.

Μετά την λήξη της, ο Αρχιεπίσκοπος συνέφαγε με δημοτικούς συμβούλους του Μοσχάτου. Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν άνθρωπο πράο, γλυκομίλητο και πραγματικά πνευματικό.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το έντονο ενδιαφέρον του για τους νέους της πόλης, ύστερα από διάλογο που είχε μαζί με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου, Απόστολο Σιώκα.

Σαν συμπέρασμα, μπορούμε να πούμε ότι στην φιλόξενία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, το Μοσχάτο στάθηκε με ιδιαίτερη άνεση στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που σχολίασε και ο ίδιος ο Μακαριότατος.

3 σχόλια:

  1. πως ειναι δυνατον καποιοι ενα τοσο σημαντικο γεγονος να το χρησιμοποιουν για δικους τους ιδιοτελεις σκοπους. λιγο ελεος τετοιες μερες...
    μηπως ο αρχιεπισκοπος του ζητησε και καμια συμβουλη????
    εχουμε καταλαβει οτι τον προμοταρετε (η αυτοπρομοταρεται μονος του).... κρατειστε ενα αντικειμενικο χαρακτηρα στο blog (οσο μπορεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται και ζητανε συμβουλες ανεξαρτητως της θεσης που κατεχουν. Μονο εσεις οι αλλαζονες διεκδικειται το αλαθητο. Για αυτο εχετε καταντησει το δημο στα σημερινα χαλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι συμβουλη σου ζητησε?? αλαζονες?? αλαθητο??? παλι για σενα μιλας??? αντε να μαθεις πως γινονται οι διεκδικησεις(οι πραγματικες οχι οι φτιαχτες) και ξανασχολιασε... πιο πριν αντε γλειψε κανα βουλευτη η τον ψηλο να σου πουν καμια καλη κουβεντα να το γραψεις στο blog (συγνωμη να το γραψουν οι 'δορυφοροι' σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή