Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Επιστολή Αντώνη Λιβάνιου στον ΗΣΑΠ

Λάβαμε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή της παράταξης "Δημοτική Αλλαγή - Νέα Εποχή" του κ. Αντώνη Λιβάνιου προς τον ΗΣΑΠ, σχετικά με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των έργων στο τρένο και τις επιπτώσεις στην τοπική αγορά και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια:


Μοσχάτο 10/4/2010

Προς
α)Τον κ. Πρόεδρο
β) Διευθύνοντα Σύμβουλο
της Η.Σ.Α.Π ΑΕ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμοι κύριοι.

Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ευαισθητοποιημένη από την αγωνία των επιχειρήσεων του Μοσχάτου, που πλήττονται ανταγωνιστικά και οικονομικά, από την υπερβολική καθυστέρηση της ολοκλήρωσης ενός έργου, που έχει καταργήσει την λειτουργία του σταθμού του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στην πόλη μας, σας καλεί να αντιμετωπίσετε με άμεσες ενέργειες την όσο το δυνατόν γρηγορότερη συντόμευση του εκτελούμενου έργου.

Η όποια περαιτέρω επί πλέον ημερησία καθυστέρηση, διευρύνει την πρόκληση των οικονομικών προβλημάτων των επιχειρήσεων της πόλης του Μοσχάτου, που σε συνδυασμό με την διανυόμενη οικονομική κρίση, συμβάλλει στην πρόκληση οικονομικής ασφυξίας, που επιφέρει το κλείσιμό τους.

Η εταιρεία σας λειτουργεί με τους κανόνες της αγοράς, αντιλαμβάνεστε περισσότερο από τον οποιονδήποτε άλλο, ότι το πρόβλημα που έχετε δημιουργήσει στις επιχειρήσεις της πόλης μας είναι τεράστιο. Ο εκσυγχρονισμός που ενεργείται αν και μονοπωλιακή εταιρεία, πρέπει να συμβάλλει στην ανάπτυξη και όχι στην οικονομική περιθωριοποίηση ενός μέρους ή ολόκληρης της αγοράς μιας πόλης.

Πέρα από τον οικονομικό μαρασμό μιας σειράς επιχειρήσεων, ταλαιπωρείται επί μακρόν χιλιάδες συμπολίτες μας, που χρησιμοποιούν τα μεταφορικά μέσα της εταιρείας σας, στερώντας τους την δυνατότητα να προβούν σε αγορές από τα καταστήματα της πόλης.
Τα περιθώρια διαιώνισης αυτού του προβλήματος, μας δίνουν το δικαίωμα να καταγγείλουμε δημόσια την συμπεριφορά της εταιρείας σας, απέναντι στους πολίτες του Μοσχάτου, επιφυλασσόμενοι ταυτοχρόνως παντός νομίμου δικαιώματός μας, με την ιδιότητα όχι μόνο του δημοτικού συνδυασμού της πόλης, αλλά αυτή του απλού πολίτη.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας και διατελούμε.

Μετά τιμής
Για την δημοτική παράταξη

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΙΟΣ
Υπ. Δήμαρχος Μοσχάτου και
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου