Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών Μοσχάτου για τον ΗΣΑΠ

Η κίνηση πολιτών "Ενεργοί Πολίτες Μοσχάτου" εξέδωσαν και μας απέστειλαν ανακοίνωση σχετικά με την καθυστέρηση παράδοσης του σταθμού ΗΣΑΠ Μοσχάτου στο κοινό. Την δημοσιεύουμε αυτούσια:


ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Η Κίνηση "Ενεργοί Πολίτες Μοσχάτου", στην πρώτη δημόσια παρέμβαση της, εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη μη λειτουργία του Σταθμού Μοσχάτου.

Η αθέτηση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης των έργων στις σιδηροτροχιές, από την πλευρά του ΗΣΑΠ, έχει τεράστιες επιπτώσεις στην πόλη μας.

Πέρα από την ολοφάνερη ταλαιπωρία που υφίστανται στη μετακίνηση τους οι συμπολίτες μας (προς την Αθήνα ή τον Πειραιά), η καθυστέρηση αποπεράτωσης των έργων, δημιουργεί μια αφόρητη οικονομική δυσπραγία στην ήδη προβληματική αγορά της πόλης μας και ιδιαίτερα στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, επιτείνοντας τη μείωση της κίνησης της τοπικής αγοράς.

Οι "Ενεργοί Πολίτες Μοσχάτου", διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την πρωτοφανή καθυστέρηση, και ως Κίνηση αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της προβολής και επίλυσης του προβλήματος. Καλούν, ταυτόχρονα, όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς να αντιληφθούν το μέγεθος της κοινωνικής ευθύνης τους έναντι των κατοίκων και επαγγελματιών της πόλης του Μοσχάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου