Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 6ου Δημοτικού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος και την ασφάλεια των παιδιών. Την παραθέτουμε αυτούσια:

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος Α' εκπαίδευσης που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης.

Η πρόεδρος του, Καραβία Βασιλική, αρνήθηκε κάθε διάλογο με τους συλλόγους και την ένωση Γονέων ως προς τον τρόπο και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Προφορικά μόνο μας ανέφερε ότι οι αγώνες είναι ευθύνη δική τους και το μόνο που θέλει απο τους γονείς είναι την συγκέντρωση των παιδιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου προκειμένου να τα παραλάβει (Με την υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι έχει εκείνος την απόλυτη ευθύνη του παιδίου του).

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν καταλαβαίνει την στάση αυτή, ενώ έμπρακτα συμμετέχουμε κάθε χρόνο έτσι θέλουμε και φέτος. Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια και η συμμετοχή όλων των παιδιών μας ,που απο την ώρα διεξαγωγής δεν θα υπάρχει (5:30-7:30)καθώς και συμμετοχή των γονέων στις εξέδρες.

Θα προτείνουμε καλύτερη συνεργασία σε όλα τα προγράμματα και οι εν λόγω αγώνες να γίνονται Σαββατοκύριακο πρωί για την συμμετοχή όλων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σάββας

3 σχόλια:

  1. Το θέμα πήγε και στην Ενωση γονέων... προβλέπω εξελίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσας κύριε σας βολέυει Σαββατοκύριακο πρωί τους αλλους τους ρωτήσατε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή τι ασφάλεια έχει αν είναι εκεί οι γονείς?
    πέρυσι σπάσανε χέρια και πόδια και δεν υπήρχε καν μια βασική υποδομή για πρώτες βοήθειες όπως εξάλλου και σε όλες τις δραστηρίοτητες του δήμου ή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, μόνο στο 5 δημοτικό έχω δει να έχουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα εθελοντών πρώτων βοηθειών, και ΜΑΛΙΣΤΑ από το ΜΟΣΧΑΤΟ.... ξυπνήστε μην αφήνετε τα παιδιά μας έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή