Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Νέα στάση στην γραμμή Χ96 στο Μοσχάτο

Μια νέα στάση στην γραμμή Χ96 (Πειραιάς - Αεροδρόμιο) θα χρησιμοποιείται από δω και στο εξής, στην κατεύθυνση προς Πειραιά, όπως ενημερώνει η ανακοίνωση του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Πρόκειται για την στάση "ΓΥΜΝΑΣΙΟ" (η οποία υπάρχει ήδη για τις γραμμές 040, 101, 130, 217, 229, Α1, Β1, Γ1 αλλά δεν χρησιμοποιούταν για το Χ96), που βρίσκεται στο ύψος μεταξύ Μακρυγιάννη και Πίνδου. Να σημειώσουμε ότι η αντίστοιχη στάση στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο χρησιμοποιείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ευθυμίου:

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), με πρόσφατη απόφασή του (ΑΔΑ: 4Α3Ψ46ΨΧΕ3-Ν) ιδρύει τη στάση με ονομασία «ΓΥΜΝΑΣΙΟ» με Κ.Σ. 320026 που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος και μεταξύ των οδών Στρ/γου Μακρυγιάννη και Πίνδου για την λεωφορειακή γραμμή Χ96 στην κατεύθυνση προς Πειραιά.

Η απόφαση αυτή ανταποκρίνεται στο αίτημα που είχαμε καταθέσει από τις 28/4/10 (αρ.Πρ.:4469), όπου ζητούσαμε στάση επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του Μοσχάτου.

Συνεχίζουμε στον τομέα αυτό με γνώμονα την ασφάλεια των κατοίκων και την εξυπηρέτησή τους όσον αφορά τις μετακινήσεις τους, με αιτήματα για την αύξηση των συνθηκών ασφαλείας παράλληλα των γραμμών ΤΡΑΜ και καλύτερη πρόσβαση των δημοτών στο σταθμό μετεπιβίβασης (ΑΔΑ: 4ΑΓ9ΩΚΡ-Κ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου