Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΜΕΝΑ: Μεγάλα ποσά στο Μοσχάτο σε ύποπτο παιχνίδι

Μεγάλα ποσά στοιχηματισμού διαπιστώθηκαν από πρακτορείο (ή πρακτορεία) του Μοσχάτου σε παιχνίδι που βρίσκεται στα 41 ύποπτα παιχνίδια που έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ προς διερεύνηση.

Προφανώς το πρακτορείο (ή τα πρακτορεία) δεν εμπλέκεται σε κάτι από όλα αυτά, είναι μόνο το μέσο που χρησιμοποίησε ο παίχτης του στοιχήματος που φαίνεται ότι κάτι γνώριζε.

Πρόκειται για το παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα 0-3, που έγινε στις 28/10/2009 και χαρακτηρίζεται ύποπτο. Συγκεκριμένα η UEFA θεωρεί ότι το πρώτο ηµίχρονο ήταν φυσιολογικό, αλλά από το 45ο έως το 79ο λεπτό του δευτέρου ηµιχρόνου υπήρχε µεγάλη διακύµανση στο over, µε την επισήµανση ότι τα δύο επόµενα γκολ µπήκαν µετά το 82ο λεπτό. H OΠAΠ AE λαµβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας ήταν για το Kύπελλο προσέφερε το παιχνίδι για στοιχηµατισµό. Παίχθηκαν 132.000 ευρώ στο σηµείο δύο και 4.600 στο over στον OΠAΠ και το 84% των στοιχηµάτων ήταν στη νίκη της Kαβάλας.

Mεγάλα ποσά ανά πρακτορείο και ανά δελτίο παίχθηκαν στο νοµό Θεσσαλονίκης, στη Bέροια, στο Παλαιό Φάληρο και στο Mοσχάτο. Σε οκτώ από τα πρακτορεία αυτά όλες οι συναλλαγές πραγµατοποιήθηκαν 5 έως 30 λεπτά πριν από τον απώτερο χρόνο αποδοχής του στοιχηµατισµού και πολλά από τα εν λόγω στοιχήµατα παίχτηκαν σε µικρά ποσά και µε επαναλαµβανόµενα δελτία. Tα στοιχεία της OΠAΠ συγκλίνουν µε εκείνα της UEFA.

Την πλήρη λίστα των 41 παιχνιδιών που εξετάζονται μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου