Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

E-mail αναγνώστη: Προσοχή στους μικρούς μας φίλους τα βράδια

Μια δυσάρεστη εμπειρία που έζησε ένα νέο παιδί στο Μοσχάτο, το οποίο το έκλεψαν υπό την απειλή μαχαιριού, μας απέστειλε αναγνώστης με e-mail, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Προσοχή στους μικρούς μας φίλους

Μια άσχημη εμπειρία έζησε χτες το βράδυ 21/6 στις 10.30 ένας νεαρός 13χρονος στο Μοσχάτο. Όπως μου τα περιέγραψε, καθώς γύριζε στο σπίτι του από την πλατεία Μεταμόρφωσης, αντιλήφθηκε στο ύψος της Ρ. Φεραίου μπροστά από την κρεπερί, να τον ακολουθεί μια παρέα πέντε νεαρών.

Θεωρώντας ότι δεν κινδυνεύει συνέχισε τον δρόμο του προς την Πίνδου. Στη διασταύρωση με την Λυκούργου, τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι ώρα είναι. Μετά από σύντομο διάλογο και με την απειλή μαχαιριού, τον πήγαν στο πεζοδρόμιο κάτω από ένα δέντρο και του πήραν το κινητό.

Δυστυχώς ο νεαρός δεν ειδοποίησε αστυνομία, αλλά ούτε και καταγγελία έκανε, φοβούμενος αντίποινα. Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά, αλλά ο νεαρός πιστεύει ότι είναι αλλοδαποί, λίγο μεγαλύτεροί του.

Κάνω την καταγγελία στα blog για να είναι ενήμεροι και οι γονείς, αλλά και τα παιδιά που κυκλοφορούν βραδυνές ώρες, επειδή είμαι και εγώ πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου