Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σινέ Κήπος: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Μοσχάτου "Σινέ Κήπος" προβάλλει την ταινία:

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
του Ρομπ Μάρσαλ

Ο Τζακ Σπάροου συναντά απροσδόκητα μια παλιά του αγαπημένη, τη Λατίνα καλλονή κι επιδέξια ξιφομάχο Αντζέλικα. Αυτή θα τον παγιδεύσει και ο αλλόκοτος πειρατής θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη αιχμάλωτος του μοχθηρού αρχιπειρατή Μαυρογένη, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για τη θρυλική Πηγή της Αιώνιας Νιότης. Τον ίδιο προορισμό έχουν και ο παλιός του γνώριμος Κάπτεν Μπαρμπόσα και μια πάνοπλη ισπανική αρμάδα.

Με τον Ρομπ Μάρσαλ πλέον στο σκηνοθετικό τιμόνι, αυτή η πειρατική περιπέτεια στοχεύει περισσότερο από ποτέ στην οπτική φαντασμαγορία και στο θέαμα. Με τις πολεμικές χορογραφίες των απανωτών σκήνων δράσης να αποτελούν απολυτή δημιουργική. Γι' ακόμη μια φορά, ο Τζόνι Ντεπ εκτελεί με απολυτή επιτυχία το εξαιρετικό ημίτρελο ερμηνευτικό του σόου, ενώ ο συνταξιδιώτης του Τζέφρι Ρας είναι με διάφορα ο καλύτερος που έχουμε δει στην πειρατική σειρά.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν, Σαμ Κλάφλιν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 10-15/6 9 και 11.30 μμ
Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή


Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου