Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

20 χρονών ο νέος Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου

Ανανέωση στην πράξη επιθυμεί να φέρει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου, κάτι που φαίνεται από την εκλογή του 20χρονου Παναγιώτη Μαντζαβά στην θέση του Προέδρου, με 4 ψήφους, έναντι 1 λευκού.

Ο νέος Πρόεδρος, μετά την εκλογή του, μίλησε αρκετά συγκρατημένα και δήλωσε ότι το έργο που αναλαμβάνει είναι δύσκολο, ότι χρειάζεται την στήριξη όλων των μελών του Συμβουλίου και πως στόχος πρέπει να είναι η συμμετοχή των νέων σε όλες τις δράσεις.

Ο Παναγιώτης Μαντζαβάς εκλέχθηκε και εκπρόσωπος του ΤΟΣΥΝ στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Νέος Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Παπανικολάου, ενώ εκπρόσωπος του ΤΟΣΥΝ στο Συμβούλιο Παραβατικότητας εκλέχθηκε ο Πολύδωρος Πατσουράκης.

3 σχόλια:

  1. κολοκυθια τουμπανα !
    αμετανοητοι και ασυγχωρητοι τα παντα αλλαζουν κι εμεις βαυκαλιζομαστε !
    Απο τη μεταπολιτευση και εντευθεν τα κοινα στην ελλαδα υποθεση 1000 ανθρωπων, τα κοινα στο μοσχατακι υποθεση 30 ανθρωπων ! Ο Πασοκοσυνδικαλισμος η γενεσιουργος αιτια της καταντιας μας επιμενει στο Μοσχάτο να μας βασανιζει ,ΖΕΣΤΟΘΕΣΟΥΛΗΔΕς ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ...!,
    προφανως σ αυτη τη πολη δεν εχουν αντιληφθει οτι οι πολίτες της πια δεν ειναι οι βολεμενοι μικρομεσαίοι των 1500 ευρώ με σπιτι και τζίπ αποκτημένα με
    δανεικα απο το αθλιο πασοκοτραπεζικο καρτελ που μας πασαρε απλοχερα δανεια ...!!!
    τα πραγματα εξελισονται ραγδαια ολο και χειροτερα κι ακομα δεν εχει απολογηθει κανεις για το μνημονιο , για το σοσιαλισμος ή βαρβαροτητα, για τα στατιστικά για το οτι η πλειοψηφια των πολιτων της πολης δεν εχει συμμετασχει ουτε μια φορα σε επιτροπες και επιτροπουλες εμμίσθως και "αμισθί" ...! Εν ολιγεις θα απολογηθεί κανεις γι αυτο το πανηγυρι που στηθηκε απο τη νομενκλατουρα δεκαετίες και πηγαινε η μασαμπουκα συννεφο...??? ο νοων νοείτω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που συμμετέχουν στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου, συμμετέχουνε οικειοθελώς ή είναι υπάλληλοι του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή