Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προδόθηκε από την άμυνά του το Μοσχάτο στο ντέρμπι

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε το Μοσχάτο, στο χθεσινό (15/1) ντέρμπι με αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού. Το Μοσχάτο πλήρωσε τα λάθη της άμυνας του και το άγχος, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση της ανόδου.

Χωρίς καμία υπερβολή, ο Αετός Κορυδαλλού σε 3 φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να πετύχει 3 γκολ και μάλιστα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού. Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (με τον Τρικαμηνά), αλλά το Μοσχάτο κατάφερε να ισορροπήσει, έχασε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισε στο 30' με τον Γραμματικό. Το Μοσχάτο κυριαρχούσε στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν ότι δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Το Μοσχάτο είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν φλύαρο, ενώ η άμυνα του Αετού είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους. Στο 62' μια αντεπίθεση του Αετού έφερε το 1-2, σε μια στιγμή που η άμυνα του Μοσχάτου πίεζε ψηλά. Το Μοσχάτο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72' με τον Γραμματικό, αλλά δέχτηκε το τελικό χτύπημα μόλις τρία λεπτά αργότερα για το τελικό 2-3 με σκόρερ τον Μούτσα (σε φάση που υπάρχει υποψία offside). Στα 15 λεπτά που απέμειναν το Μοσχάτο δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Ξεκάθαρα η ομάδα έχει πρόβλημα ψυχολογίας όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Στην έδρα του, το Μοσχάτο έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες (συνεχόμενες, μάλιστα), ενώ η αντίστοιχη επίδοση εκτός έδρας είναι 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία (!) ήττα. Το Μοσχάτο αγχώνεται απέναντι στις κλειστές άμυνες των αντιπάλων και βρίσκεται εκτεθιμένο στις αντεπιθέσεις.

Δείτε την βαθμολογία του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Πειραιά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου