Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έχει ανάγκη τον κόσμο του ο ΑΟ Μοσχάτου αύριο στο ντέρμπι

Το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Πειραιά διεξάγεται αύριο (15/1) στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου, όπου το Μοσχάτο φιλοξενεί τον δεύτερο της βαθμολογίας Αετό Κορυδαλλού.

Μετά την μεγάλη νίκη επί της Χαραυγής, την προηγούμενη αγωνιστική, το Μοσχάτο θέλει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά για να το κάνει αυτό χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 3 η ώρα και είναι μια καλή βόλτα για κάποιον γονιό με το παιδί του και, φυσικά, για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον ΑΟ Μοσχάτου.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι κριμα η δουλεια που γινεται στον ΑΟΜ να μη βρισκει την ανταποκριση που της αξιζει. Αυριο το μεσημερι ειναι μια καλη ευκαιρια να επιβραβευσουμε αυτα τα παιδια για το καλο ποδοσφαιρο που παιζουν και την προσπαθεια που κανουν να πανε την ομαδα οσο πιο ψηλα γινεται!!Ελατε στο γηπεδο να δειτε ποδοσφαιριστες που σιγουρα αξιζουν να παιξουν σε μεγαλυτερη κατηγορια...και θα το κανουν ειμαι σιγουρος!!Ελατε να δειτε αθλητες που ειναι και αριστοι μαθητες,που εχουν περασει σε ανωτατες σχολες και που την προηγουμενη σεζον ηταν η αιτια να βραβευθει η ομαδα με το βραβειο "fair play".Ελατε να δειτε ποδοσφαιριστες που προερχονται απο αλλες περιοχες αλλα εχουν αγαπησει την ομαδα και νοιωθουν Μοσχατιωτες.Ελατε να δειτε τον"υπταμενο"Βαβακα,τον "υδραυλικο"Σαλαμη,τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΑΡΕΖΙ,τον Θωμα ΠΙΡΛΟ,τον Παπαγεωργιου "ΜΙΡΑΛΑΣ",τον Λεβαν "ΜΑΚΕΛΕΛΕ",τον Καραμπελα "ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΛΒΕΣ",τον Πολυμερο "ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ",τον ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ...ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ...και τελος τρια "μωρα" που καταπιαν τη Χαραυγη...Καρδαρας,Δεδης,Καρκαβιτσας...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή