Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Σπανάκη - Στυλιανίδη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Η Δημοτική Παράταξη "Ενωμένοι Πολίτες" συμμετέχει στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στην Κομοτηνή την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου με τον επικεφαλής της Βασίλη Σπανάκη.

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος απαρτίζεται από όλους τους Δημάρχους της χώρας και από 170 περίπου Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Βασίλης Σπανάκης όπως και στη Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Αττικής έτσι και στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ θα θέσει τα καίρια προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας, όπως την απομνάκρυνση τμημάτων της ΔΟΥ Μοσχάτου, την μετακίνηση του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα, τον κίνδυνο της μετακίνησης των Υπηρεσιών του ΙΚΑ καθώς και την άμεση ανάγκη επαναφοράς του αστυνομικού τμήματος στο κέντρο του Μοσχάτου.

Ο επικεφαλής της παράταξης μας ήδη έχει θέσει τα ζήτήματα της απομάκρυνσης των υπηρεσιών αυτών από την πόλη μας καθώς και και του άμεσου κινδύνου υποβάθμισης της παροχής των υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής μας στον αρμόδιο Συντονιστή του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό κ. Στυλιανίδη σήμερα σε συνάντηση τους στην Κομοτηνή.

3 σχόλια:

 1. Τα βλέπεις Χατζηλένη?
  Θα μας τρελάνει ο Σπανάκης.
  Είναι ικανός να του έταξε και στήριξη για την επόμενη μέρα..
  Να τον έχει καβάτζα του Κυριάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. EAN PERIMENEI O SPANAKHS APO TA LAMOGIA THS KYBERNHSHS KARAMANLH.........KAHKAME!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Σπανάκης τρέχει και όλοι κοιμούνται!
  Ολα είναι σε συνεννόηση με τον Πηνιώτη με τον οποίο είναι κολλητοί!
  Έχει βελτιωθεί το παλικάρι!Που το πάει άραγε κανείς δεν ξέρει.
  Πάντως τρέχει και δουλεύει.Έχει καλή δημοτική ομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή