Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Γέμισε το Πολιτιστικό στην πίτα του ΑΟ Μοσχάτου (φωτό)

Την Παρασκευή 27/01/12 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Γονείς, παιδιά από τις ακαδημίες, ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα ,παλαίμαχοι του Α.Ο.Μ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι αλλά και απλοί φίλαθλοι γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού και έδωσαν το σύνθημα  της αλλαγής.

Μία νέα διοίκηση που έχει σκοπό την ανασυγκρότηση του Α.Ο. Μοσχάτου, με προτεραιότητα τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων της στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα του Α.Ο. Μ στις 15:00 με τον Περαμαϊκό στο γήπεδο του Μοσχάτου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στεφανος Φαναρίτης δήλωσε για το συγκεκριμένο αγώνα :

«Προσδοκώ με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Πειραιά, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και οι οποίες θεωρώ πως θα έπρεπε να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Παράλληλα, αισιοδοξώ πως θα διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο ματς, μιας και αμφότερες είναι απελευθερωμένες από το άγχος, αν και από την ιστορία τους είναι «κατακαδικασμένες» να πρωταγωνιστούν.

Στόχος του Μοσχάτου είναι σε κάθε αγώνα η νίκη, όμως κύριο μας μέλημα τη φετινή περίοδο είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορεί τη νέα χρονιά να διεκδικήσει με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο της στην Δ’ Εθνική
».

Αν δεν αγκαλιάσουν οι Μοσχατιώτες πραγματικά τον σύλλογο  τότε δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική αλλαγή. Την μεγάλη ομάδα την κάνει ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η νέα διοίκηση.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (κλικ για πλήρες μέγεθος):




Πηγές: Μοσχάτο - Ταύρος Life και Ξεκινάμε για ένα καλύτερο Μοσχάτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου