Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εικόνες από την πίτα του Σωματείου "Η Αγάπη Υπάρχει"

Η Πρόεδρος και το διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους την Κυριακή  22 Ιανουαρίου 2012, στο Πολιτιστικό  Κέντρο Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (Σολωμού 12 και Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο).

Αρκετός ήταν ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του το Σωματείο, η αίθουσα του Πολιτιστικού ήταν κατάμεστη και όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν μια καλά οργανωμένη και επιτυχημένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μικρό χορευτικό, προσφορά της Σχολής Χορού Step by Step, όπου χόρεψαν η Βαλεντίνα και ο Νίκος.

Μια ευχάριστη έκπληξη για όλους, η παρουσία κοριτσιών από το Μοσχάτο που συμμετέχουν στις πασαρέλες μας και έχουν φέρει πολλούς τίτλους και διακρίσεις στην πόλη μας, η Μις Ελλάς Δέσποινα Βλεπάκη, η Χριστίνα Γαργαροπούλου, η Μαριάντζελα Γαργαροπούλου και η Πένυ Στεφανίδου.

Το Σωματείο βράβευσε όλους εκείνους που το βοηθούν καθημερινά  στη λειτουργία του.

Στο τέλος παρουσιάστηκε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Τέρη Ιερεμία, (γνωστός από το συγκρότημα CHARMS), ο οποίος μας χάρισε μια υπέροχη βραδιά με τα τραγούδια του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ» Έλενα Μανωλάκη, Ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αντώνης Μπουτσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου Απόστολος Σιώκας, Οι Αντιδήμαρχοι (Πέτρος Δημητρίου, Καραβία Βασιλική), Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Φορείς και Σύλλογοι της Πόλης μας.

Επίσης στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού, υπήρχε Έκθεση Ζωγραφικής και Κοσμήματος.

Για όσους από εσάς θέλετε να βοηθήσετε το μεγάλο και δύσκολο έργο του Σωματείου «Η ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, μπορείτε να απευθυνθείτε, εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοσχάτου, στον 1ο όροφο στο γραφείο 5 και στα τηλ. 210 9407207, 6972 016137.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (κλικ για πλήρες μέγεθος).

(Πηγή: Το Μοσχάτο Μου)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου