Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Έφυγε" η μητέρα του Μοσχατιώτη συνθέτη, Νίκου Τερζή

Τον θάνατο του πιο αγαπημένου του προσώπου θρηνεί ο Νίκος Τερζής (φωτ.).

Ο γνωστός συνθέτης που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μοσχάτο και έχει γράψει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες είναι συγκλονισμένος από μια μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από κοντά του η πολυαγαπημένη του μητέρα Αναστασία, εντελώς ξαφνικά, την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την υγεία της, το αντίθετο μάλιστα, η Αναστασία Τερζή «έφυγε» από έμφραγμα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Τραγική ειρωνεία; Το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήρε τηλέφωνο τους στενούς συγγενείς της για να τους στείλει τις ευχές της για τον ερχομό του νέου έτους, λες και θα έφευγε για πάντα...

Στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου, ο Νίκος Τερζής αλλά και ο αδελφός του Παναγιώτης, που επίσης προέρχεται από τον χώρο της μουσικής, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η σχέση που είχαν μαζί της ήταν μοναδική.

Σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του ο Νίκος Τερζής, που αποφεύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη μουσική κάνοντας αναφορά στη μητέρα του: «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν η μάνα μου έκλεινε το ραδιόφωνο, εγώ ως μωρό γκρίνιαζα και ούρλιαζα! Οταν δεν υπήρχε μουσική, ήμουν κακός (γέλια)! Τα έκανα όλα άνω κάτω».

Η κηδεία της Αναστασίας Τερζή έγινε χτες στις 11.00 το πρωί από το Γ' Νεκροταφείο και κοντά στον γνωστό συνθέτη βρέθηκαν αγαπημένοι του φίλοι από τον χώρο της μουσικής όπως η Ελενα Παπαρίζου (κατέκτησαν μαζί την 3η θέση στη Eurovision με το «Die for you»), αλλά και ο Σάκης Ρουβάς.

(Πηγή: Espressonews.gr)

*** Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Α.Κ. που μας επισήμανε την είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου