Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ζητούν δικαίωση για τον Ρήγα

Φιλόζωοι ζητούν δικαίωση και δικαιοσύνη μετά τον θάνατο του Ρήγα, που κακοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μοσχάτο, όπως μαθαίνουμε από το DogWorld:

Αναμφισβήτητες είναι οι κατηγορίες που έπρεπε να αποδοθούν, στο δολοφόνο του Μοσχάτου.

1)Οπλοφορία (σιδερολοστός)
2)Οπλοχρησία
3)Στυγερή Δολοφονία μπροστά στα ματιά δεκάδων έντρομων ανθρώπων
4)Απειλή και Εκφοβισμό κατά Ανθρώπων

Και όμως, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας, μετά από όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του. Είναι σαφές ότι οι πολίτες κινδυνεύουν.

Εφιστάμε ιδιαιτέρως την προσοχή της Πολιτείας να διαφυλάξει τους πολίτες προς αποφυγή νέων δυσάρεστων γεγονότων με θύματα ανθρώπους αυτή την φορά.

Ήδη με email σήμερα 31/12/2011 στις 20:15 ενημερώθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το συμβάν και περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει για την προστασία των πολιτών και όχι μόνο.

Το κείμενο προς τον Κύριο Υπουργό

Κύριε Υπουργέ,

Σας εύχομαι Καλή Χρόνια με Υγεία και καλή Δύναμη. Σας ενημερώνω ωστόσο, με το επισυναπτόμενο αρχείο, ότι υποδεχόμαστε χιλιάδες άνθρωποι το νέο έτος με τον φόβο, τον τρόμο, τις απειλές και τον εκφοβισμό, ενός αχαρακτήριστου στα χρονικά δολοφόνου, ο οποίος, ελεύθερος, κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Θερμή παράκληση να ενημερωθείτε και να παρέμβετε άμεσα προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Ο άνθρωπος αυτός, οι ηθικοί αυτουργοί και η παρέα τους είναι άκρως επικίνδυνοι για την δημοσιά ζωή μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους.
    
Με εκτίμηση
Σάκης Δημητρίου Συνοδινός
Τηλ. 2109705988
Κιν. 6977087720


Επισυναπτόμενος προς τον Κύριο Υπουργό χαιρετισμός και φωτογραφεία του Ρήγα.

Γεια σου ΗΡΩΑ, γεια σου ΡΗΓΑ, έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Πονέσαμε και κλάψαμε πολλοί άνθρωποι για τον άδικο και τραγικό χαμό σου. Σου χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη γιατί ο χαμός σου μας δίδαξε πολλά και πιο πολύ μας έδωσε δύναμη και κουράγιο να αγωνιστούμε για μια κοινωνία καλύτερη που θα σέβεται τα ζώα. Καλό ταξίδι Ρηγάκο και εκεί που πας, να βρεις την αγάπη και την γαλήνη που σου στέρησαν οι άνθρωποι. Εμείς θα σε θυμόμαστε, θα σε αγαπάμε και θα αγωνιζόμαστε στην μνήμη σου, για ότι καλύτερο για τα ζωάκια φίλους σου που μας άφησες φεύγοντας.

Σας παρακαλώ όλους, κοινοποιήστε το προς κάθε κατεύθυνση, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων προκειμένου να αλλάξουν στον τόπο μας, κάποια πράγματα προς το καλύτερο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σάκης Συνοδινός

15 σχόλια:

  1. Στις 9 ιανουαριου που ειναι η εκδικαση της υποθεσης να παρεβρεθουμε ολοι και να τον αποδοκιμασουμε.Να ξεφτιλιστει δημοσιως και να βγει το προσωπο του και το ονομα του σε ολα τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολυτα και απορώ γιατι δεν δημοσίευσαν το όνομά του και το πρόσωπό του εξαρχής!!!!Αυτό το ΤΕΡΑΣ πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ το ¨εγκλειμα που διέπραξε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ που παροτρυνεις τον κοσμο, μηπως εχεις υποψιν σου το ακολουθο...

    Άρθρο 184 ΠΚ: - Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί νομίζεις θα πάει στις 9 του μηνός στα δικαστήρια; Κλασικός Ελληνάρας του καναπέ και του πληκτρολογίου είναι και αυτός, άσε τι λέει εδώ, σπίτι του θα είναι 9 του μηνός ή στην καλύτερη σε καμιά καφετέρια και θα πίνει φρέντο με σαντιγή. Άντε θα πω να σου βάλουν και σιρόπι καραμέλας να γλιστράει, ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ....ΔΕΝ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΒΡΕΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΜΕΝΑ...ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ <ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού το θάψανε το κακόμοιρο το σκυλάκι?:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως για σενα ανωνυμε της 2/1/2012 9:53 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. Αλλα αφου σε καιει τοσο πολυ να μαθεις την τιμωρια του, γιατι δεν πας μια βολτα μεχρι το τμημα να μαθεις ???. Εεε??? ΦΙΛΟΣΚΥΛΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα.. Ουτε καφε θα πινει φιλε, βλεπεις το παιζει φιλόζωος, αλλα κανει οικονομια να παρει καμμια μπριζολα να φαει, εκει δεν περνα το φιλοζωος, εκει σφαζουν καποιο αρνι, καποιο γουρουνακι κλπ. Αρα εχει απολυτο δικιο η φιλη Ιωαννα που τους αποκαλει φιλοσκυλους. Πολυ πετυχημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σενα Ανωνυμε και Συνοδινε φιλο..σκυλοι οπως σωστα λεει η Ιωαννα που εισασταν τοσο καιρο να περιμαζεψετε αυτα τα σκυλακια να τους δωσετε κατι να φανε να βρεθουν σε μια ζεστη γωνια παρα πεινασμενα μονα ισως αρωστα να επιτιθενται για να επιβιωσουν σε κοτες και κουνελια!!!!!!!!!Ετοιμαζατε την παραγεμισμενη σας γαλοπουλα για να γεμισετε το παραγεμισμενο στομαχι σας!!!!!!Βρε ουστ ....παλι ουστ....Εμεις εχουμε 2 τον ΡΕΞ 10ετων και την Λολιτα 4 ζουν μαζι μας μεγαλωνουν με χαρα με τα παιδια μας τα προστατευουμε και προστατευουν και εμας.Ας μας πουν ποσα εχουν περιμαζεψει οι ηθικολογοι ψευτοφιλοζωοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα εγω δεν ειπα το φιλοσκυλε με σκοπο να θίξω καποιον.
    Απλα να ξεκαθαρισω τις εννοιες Ετυμολογικα
    Και εγω εχω καποιο ζωακι. Αυτο ομως δεν με καθιστα φιλοζωο. Και εγω λυπηθηκα για οτι εγινε.

    Ομως χρονιαρες μερες, που επρεπε να ευχομαστε "και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία" καποιοι απο αυτους τους ψευτοηθικολογους ψευτοφιλοζωους, που ειπε και ο φιλος/φιλη πριν απο μενα, και ευχοντουσαν καρκινο και εδιναν καταρες στα παιδια του οικονομικου μεταναστη!! Τετοιοι ψευτοχριστιανοι ειμαστε. Τα ιδια θα ξανακανουν ολοι αυτοι που θα πανε στη δικη. Να βγαλουν την κακια τους κρυβομενοι πισω απο καποια μασκα της δηθεν φιλοζωιας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να σας πω κατι : ολες αυτες τις χρονιαρες μερες ,διαβασα σχολια που βριζανε αυτον που τον σκοτωσε , διαβασα σχολια που βριζανε αυτους που βριζανε το βασανιστη ,διαβασα σχολια περι φιλοζωων.... εμενα προσωπικα μου ραγισε η καρδια ,ειμαι παιδι, ηθελα και θελω να ειμαι ενημερωμενη για οτι συμβαινει στο δημο μου,αλλα ειλικρινα σας μιλαω εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ.... και φανταζομαι οτι δεν ειμαι η μονη.... αυτος ο ανθρωπος ειτε θελουμε να το αποδεχτουμε ειτε οχι εκανε αυτο που εκανε... και μακαρι να μπει φυλακη ... η ζωη ομως συνεχιζετε.... και εγω εκλαψα...αλλα βλεπω και αν δειτε ολοι σας ,σε ολες τις σελιδες για τον ρηγα, εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε και ο ενας να προσπαθει να φαει τον αλλον να το πω?? εχουν δημιουργηθρι 2 στρατοπεδα και ριχνουν ο ενας στον αλλον με την ασφαλεια της ανωνυμιας... μακαρι να ειμαι λαθος σε οτι λεω , να με διορθωσετε το θελω πολυ, αλλα ετσι νιωθω....στεναχωρημενη οχι μονο με το γεγονος,αλλα και με οτι εχει υποθει για τον ρηγα και γυρω απο τον ρηγα...αλλοι κανανε θεμα τα 35 ευρω,αλλοι 2 παιδια απο την 3η γυμνασιου αν δεν απατωμαι,αλλοι κατι περι δηθεν φιλοζωους... εγω ηξερα οτι αυτες οι μερες ειναι μερες αγαπης,μερες ανθρωπιας.... και νιωθω οτι αρκετοι το ξεχασαν αυτο... και εχασαν την ουσια των πραγματων.....κριμα για οτι εγινε και μακαρι στο μελλον και η ευχη μου για το 2012 θα ειναι να μην ξανασυμβει παρομοιο γεγονος στον δημο μας... που ειναι σπουδαιος δημος με σπουδαιους κατοικους... που βγαινουμε εξω και ειναι σαν χωριο που δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις και να μην δεις καποιον γνωστο.... ευχαριστω οσους διαβασανε το σχολιο μου... και αν θελετε σας λεω και το ονομα μου..δεν εχω προβλημα.... απλα βαζω για αρχη τα αρχικα...αλλα αν μου ζητησει καποιος να το βαλω θα το βαλω,δεν εχω να κρυψω και κατι αλλωστε ....=D

    Με πολυ εκτιμηση Ν.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παρτε λοιπον μια γευση απο τα σχολια των φιλοζωων, για να μη τολμησει καποιος να πει για ανωτερωτητες κατωτεροτητες και ολα τα κουραφεξαλα...

    #1 Margarita Kouka 26-12-2011 20:34
    Πουστη αλβανε καταρα σου δινω ολος ο καρκινος να πεσει επανω σου!!!! γαμημενε

    #9 ΣΠ 27-12-2011 17:33
    ΕΥΧΗ .ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    #11 sp 28-12-2011 08:13
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ.

    #16 thanasis 2 29-12-2011 12:32
    ΟΛΟΙ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    θελετε κι αλλα? την επομενη φορα αν χρειαστει...

    Ολα αυτα απο τους φιλοζωους του adespoto

    Τα συμπερασματα δικα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωαννα γτ πιανεις τα ακρα και δε ριχνεις μια ματια και στα υπολοιπα σχολια.
    Δε σε ειδαμε να λες κατι για τα σχολια που εκανε ο ιδιος στους γειτονες οταν σκοτωνε το σκυλι.
    Κατι για τους μπραβους που κουβαλησε στα δικαστηρια και χτυπησαν το δημοσιογραφο.
    Για τις απειλες προς ολους τους μαρτυρες.
    Εκτος και αν κατι κρυβεται πισω απο ολα αυτα.Το πας μηπως αλλου για να θαφτει η ουσια της υποθεσης?
    Φιλαρακι ο εργοδοτης μηπως?
    Οσο για σενα ανωνυμε 9:28 ασε τη σαντυγι για μας να γλυστραει και εσυ βαλε βαζελινη...ξερεις!
    Πρεπει να εχεις φαει πολυ παντοφλ αδερφε μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οπως ειπα και πιο πανω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. Και να συμπληρωσω δεν ειμαι ο εργοδοτης του, δεν ειμαι καποιος μπραβος του, δεν ειμαι Αλβανος, ουτε τιποτα αλλο απο οτι φανταζεσαι. Επισης ομως δεν ειμαι η Χρυση Αυγη, δεν ειμαι απο το STAR, Μηπως εισαι εσυ????. Και δεν θα κατσω να δωσω βαση στα σχολια καποιων, οπως παραδειγμα καποιας που ειπε οτι ξερει οτι αυτος ο ανθρωπος εχει Hobby να σφαζει σκυλια καπου στο Φαληρο. Ηθελα να ηξερα στον υπνο της το εβλεπε, η της το ειπε καποια Κατινα φιλη της?. Η πληροφορηση μου παντως δεν ειναι απο πηγες που εσυ εχεις ευκολα προσβαση. Πηγαινε λοιπον στα δικαστηρια, κατεβασε τους δικαστες απο την εδρα, και κανε εσυ τη δικη. Αυτοι για σενα ειναι αχρηστοι. Ελπιζω να καταλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή