Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ευχές από τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Μοσχάτου

Λάβαμε το παρακάτω e-mail από τον νεοσύστατο Σύνδεσμο Επιστημόνων Μοσχάτου και το δημιοσιεύουμε αυτούσιο:

Θερμές ευχές από τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Μοσχάτου για μια Νέα Χρονιά γεμάτη αισιοδοξία, ειρήνη, δημιουργικότητα και προπάντων Υγεία!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

Με χαρά καλωσορίζουμε όσους συμπολίτες μας εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στον Σύνδεσμο και επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για νέα μέλη. Για πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς, τη δράση και τη σύσταση του Συνδέσμου επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4812804, 697 2323865, 6944 617688 , στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ( epistimonesmoschatou@hotmail.com, epistimonesmoschatou@gmail.com ) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://epistimonesmoschatou.blogspot.com/.

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Μοσχάτου απευθύνει επίσης την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια δύο εκ των ιδρυτικών του μελών, της Παρασκευής Λουκά – Ζουριδάκη και της Καλλιόπης Ζουριδάκη, σχετικά με το τραγικό συμβάν του τραυματισμού του Γιάννη Ζουριδάκη (συζύγου της πρώτης και πατέρα της δεύτερης), ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον μανιακό δολοφόνο με το τζιπ και εκφράζει θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Ευγενία Παπαθεοδώρου

Η Aντιπρόεδρος
Μαρία Κουρή

Ο Γραμματέας
Βασίλης Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου