Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αρχίζει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Απόκριες στο Μοσχάτο σημαίνει Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού. Ο θεσμός που κρατάει ψηλά τον πήχη για το καρναβάλι του Μοσχάτου κλείνει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας φέτος και απ' ό,τι φαίνεται οι διαθέσεις των ατόμων που στήνουν όλο αυτό το παιχνίδι είναι πιο άγριες από ποτέ.

Το Κυνήγι φέτος ξεκινάει στις 23 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 7 Φεβρουαρίου. Καλό είναι να ετοιμάζονται, λοιπόν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, καθώς οι ημερομηνίες πλησιάζουν ταχύτατα.

Στο "επίσημο" blog του Κυνηγιού θα μάθουμε σύντομα λεπτομέρειες για όσα σκοπεύουν να κάνουν φέτος οι διοργανωτές, όπως επίσης και στο group στο Facebook. Αρχικά, φυσικά, μένει μάθουμε τον χώρο που θα στεγάζονται φέτος, καθώς είναι στην διαδικασία της μετακόμισης.

Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που στήνουν το πιο ζωντανό παιχνίδι στο Μοσχάτο. Πρόκειται για σοβαρά και μεγάλα προβλήματα. Είναι κρίμα να μην τους παρέχονται τα απαραίτητα και να χρειάζεται να βάζουν από την τσέπη τους μόνο και μόνο για να κάνουν το μεράκι τους. Αυτά όμως άλλη στιγμή. Για την ώρα, καλό θα είναι να αρχίζετε να οργανώνεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου