Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο

Με μεγάλη νίκη συνέχισε ο ΑΟ Μοσχάτου την προσπάθεια του για άνοδο στην Δ' Εθνική. Στο ντέρμπυ κορυφής με τον Ερμή Κορυδαλλού επικράτησε με σκορ 4-0. Το αποτέλεσμα ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Το 1-0 έγινε νωρίς από τον κορυφαίο του γηπέδου, Επιτροπάκη, μόλις στο 7ο λεπτό. Στο διάστημα 30'-60' ο Ερμής πίεσε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά ο τερματοφύλακας του Μοσχάτου, Τσακόπουλος, ήταν αλάνθαστος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Μοσχάτο σκόραρε τρεις φορές, δυο με τον Γραμματικό και μια με τον Ηλιόπουλο. Το σφύριγμα της λήξης έφερε το Μοσχάτο μόνο στην κορυφή με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Οι άλλες δύο ομάδες μας στην κατηγορία δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Η Αναγέννηση Μοσχάτου έμεινε στο 1-1 με τον Παννεαπολικό, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου έχασε με 1-0 από το Νέο Ικόνιο. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:


Στην 2η κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, η Θύελλα Μοσχάτου συνέχισε τον περίπατο της επικρατώντας της Κύπρου Κορυδαλλού με 3-0. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:




(πηγή: erasitexniko.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου