Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πανελλήνια αναγνώριση για το Μοσχάτο

Η προσπάθεια που έκανε το Μοσχάτο Live!, μαζί με τους κατοίκους του Μοσχάτου για την ανάδειξη των οικολογικών θεμάτων της περιοχής μέσα από την σελίδα της WWF βρήκε ανταπόκριση. Το διάσημο blog press-gr.blogspot.com δημοσίευσε ανάρτηση για εμάς. Την ανάρτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ, αλλά θα συνεχίσουμε να παίρνουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες. Ο στόχος μας είναι να παράγουμε ιδέες για την ανάδειξη και την προβολή του Μοσχάτου και μόνο, με την δική σας βοήθεια. Και εδώ χρειάζεται να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά που αγκαλιάσετε την προσπάθεια που κάνουμε. Εδώ δεν πρόκειται να μας δείτε να αναμοχλεύουμε έχθρες και μίση. Εμείς θέλουμε να προχωράμε μπροστά.

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση από το press-gr:


Ένα blog στην Ώρα της Γης

Και φέτος διοργανώθηκε η Ώρα της Γης από την WWF, ώρα κατά την οποία σβήνουμε τα φώτα, σε μια κίνηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Το Μοσχάτο Live! (http://moschato-live.blogspot.com/) είναι ένα blog που ασχολείται με θέματα του Μοσχάτου και μόνο. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην Ώρα της Γης 2010, εκπροσωπόντας τον Δήμο Μοσχάτου που έχει περιβαλλοντικά θέματα, όπως η παραλία του Δήμου (που τυπικά δεν μας ανήκει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και το ποτάμι του Κηφισού.

Η σελίδα του Μοσχάτο Live! συγκέντρωσε 219 μέλη και βρέθηκε στην 9η θέση πανελλαδικά στην σχετική λίστα.

Στην σελίδα: http://www.wwf.gr/earthhour/ μπορείτε να δείτε την πρώτη 10άδα. Το Μοσχάτο Live! είναι η μοναδική εκπροσώπηση Δήμου στις πρώτες 10 θέσεις, ακόμα και αν αυτή δεν έγινε κάτω από την ομπρέλλα του επίσημου Δήμου Μοσχάτου. Αυτό δείχνει την οικολογική συνείδηση των κατοίκων του Μοσχάτου, αλλά και την ανάγκη που έχει η πόλη να λυθούν τα προβλήματα.

Επίσης πρόκειται για το μοναδικό blog που βρίσκεται στην λίστα αυτή. Οι νέοι, αλλά και γενικότερα ο κόσμος που κινείται στο ίντερνετ, έχουν την ανάγκη έκφρασης και τα blogs είναι ένα βήμα γι' αυτούς. Σε αυτό βοηθάει το ύφος του blog μας που ενθαρρύνει την επικοινωνία με τους αναγνώστες του, οι οποίοι μας έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον διαδικτυακό "αέρα".

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του Μοσχάτου που μας έφεραν σε αυτήν την θέση, ανάμεσα πάνω από 1700 συμμετοχές και (όπως θα διαπιστώσετε από την λίστα της πρώτης 10άδας) ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες και ιδιωτικά σχολεία. Ελπίζουμε αυτή η κίνηση να ευαισθητοποιήσει τους δημοτικούς άρχοντες του Μοσχάτου ώστε να διεκδικήσουν με μεγαλύτερη θέρμη την λύση των προβλημάτων της πόλης μας.

Μοσχάτο Live!
http://moschato-live.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. To kalo 8a vrei uposthriktes oso kai na perasei o kairos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To na leei kala logia to blog enos alitodimosiagrafou kai gnwstou sykofanti dn einai kai oti to kalytero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw ton vlepw ka8e vradu parea me ton Papagiannh kai kanei polu kalo reportaz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή