Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Στην τελική ευθεία ο Καποδίστριας 2

Η διοικητική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική της ευθεία. Το σχέδιο είναι να συνενωθούν δήμοι και να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των δήμων στην Αττική.

Οι πρώτες κατευθύνσεις θα ανακοινωθούν από τον υπουργό Εσωτερικών στις 18 Ιανουαρίου στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας). Πάντως, από την κυβέρνηση ξεκαθαρίζονται δύο πράγματα: Πρώτον, ακόμα δεν υπάρχει απόφαση για το ποιος δήμος θα ενωθεί με ποιον και δεύτερον, οι επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου 2010 θα γίνουν με την καινούργια μορφή των δήμων.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για το Μοσχάτο είναι πολλά. Στα περισσότερα φαίνεται να ενώνεται το Μοσχάτο με τον Ταύρο και ψάχνουμε να βρούμε τον τρίτο της... παρέας, αν αυτός υπάρξει τελικά. Άλλοι μιλάνε για Καλλιθέα, άλλοι για Ρέντη, άλλοι ακόμα και για το Νέο Φάληρο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και τελεσίδικο. Ό,τι ακούμε φήμες και όχι κάποια ανακοίνωση. Γι' αυτό συνιστούμε υπομονή...

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ .Ε ΡΕ ,ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kale to moscataki mas feugei kai pai na ginei megalo kai egw twra pws tha ginw xalifis sti thesi tou Χ Α Λ Ι Φ Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den einai etsi, kalitera mikroi dimoi
    giati eiste provata ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ KAI ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    MR V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTI KAI NA LEME EMEIS STO TELOS THA GINEI OTI THELEI O RAGKOUSIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή