Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

"Στοπ" στους βιαστικούς των δημοτικών εκλογών

Να μια είδηση που αφορά την πόλη μας, αφού έχουμε τρεις υποψήφιους για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, καλό είναι να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους και οι τρεις την συγκεκριμένη εξέλιξη, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων:

Εγκύκλιο προς όλες τις κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, κοινοποίησε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης, με την οποία καταδικάζει, "φαινόμενα δημιουργίας προκατασκευασμένων δήθεν "αυθόρμητων" αυτοδιοικητικών "πρωτοβουλιών" που σαν στόχο, παρά το περιτύλιγμα, έχουν τη δημιουργία προκριμάτων ή ακόμη και τετελεσμένων με φόντο τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, το ερχόμενο φθινόπωρο."

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αφού επισημαίνει ότι "οι πρωταγωνιστές τέτοιων φαινομένων δεν αποκτούν πλεονεκτήματα" διατυπώνει με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά του αλλά και την άποψη, ότι "ενδεχομένως θέτουν το ενδιαφέρον τους για την έκφραση υποστήριξής τους από το Κίνημα σε δυσμενέστερη θέση."

Η παρέμβαση του Σ.Ξυνίδη -διατυπωμένη με αυστηρότητα και εναρμονισμένη στο πνεύμα των όσων προβλέπονται στο καταστατικό του κόμματος- καταλήγει με την ακόλουθη προτροπή:

"Για τους παραπάνω λόγους τα μέλη του Κινήματος και ιδίως τα μέλη των οργάνων του έχουν απόλυτη υποχρέωση όχι μόνο να απέχουν από τέτοιες κινήσεις αλλά και να τις αποτρέπουν. Οι σχετικές διαδικασίες με τις οποίες θα αποφασιστεί η υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς και υποψηφίους δημάρχους θα ανακοινωθούν μετά την ψήφιση του νέου νόμου και θα γίνει με συντεταγμένες και καταστατικές διαδικασίες"

Νομίζουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί κανείς να δώσει σε όποιον διαλαλεί ότι έχει εξασφαλίσει το χρίσμα ή ότι βρίσκεται κοντά. Και επειδή έχουν φτάσει στα αυτιά μας ότι υπάρχουν υποψήφιοι που το λένε αυτό, καλό είναι να ανασκουμπωθούν. Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει...

7 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά που λέει για τις υποχρεώσεις των μελών του κινήματος. Aλλά για τις δικές του υποχρεώσεις ως βουλευτής σοσιαλιστικού κινήματος απέναντι στον λαό που τον ψήφισε, πότε θα μας πεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Opote ton rwthsete.
    Eksallou autos den einai upourgos,anagkazetai na dikaiologei tis vlakeies tis kuvernhseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναγκάζεται να δικαιολογεί τις βλακείες της κυβέρνησης; Για να κρατάει την καρέκλα μάλλον.Αστο φίλε ανώνυμε μην αναγκάζεσαι κι΄εσύ να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ρε παιδια ο Ευθυμιου δεν ελεγε σε ολο τον κοσμο πως εχει εξασφαλισει το χρισμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mallon den eixe rwtisei ton Xynidi... H mipws ennoei to xrisma tis Papariga? Giati stin KNE itan palia apoti kserw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Arxizete palikaria kai karfwneste ws pros tin alithini sas tautotita.. Olo me to pasok kai tous ypopsifious tou asxoliste, mipws lew eiste oloi organwmenoi sto komma, sti neolaia kai gyrw apo kapoion ypopsifio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EXETE MEINEI PISW PAIDIA.
    TO XRISMA TO POULAGE PALIA O EFTHIMIOU OTAN MAZI ME TON ANTWNAKH PROEKLOGIKA EKANAN SUGKENTRWSEIS STIS YPOPSHFIES FILES TOUS.
    TI TYXH EIXAN AUTES?
    DAMANAKH:ME KUALIA VLEPEI TA YPOURGEIA KI O GEORGE THN ESTEILE EKSORIA STIS VRUKSELLES.

    KATSELH:ISWS H PIO APOTUXHMENH YPOURGOS TIS KYVERNHSEIS,ENW O ANTRAS THS EINAI TO VATHY
    LARYGGI POU EKTOKSEUSE TA SPREADS.

    MARILIZA:TO ESU DOULEUEI TOSO ROLOI POU O LOVERDOS PARALIGO NA MEINEI STO DROMO.

    TSAMPA TIS PORTOKALADES KAI TOUS KAFEDES POU KERNAGATE TON KOSMO.
    AN AUTES ASXOLH8OYN ME TO POIOS THA PAREI TO XRISMA STO MOSXATO EISTE VATHEIA GELASMENOI.

    PIO PITHANO EINAI NA SAS TO XARISEI O DHMHTRIOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή