Τρίτη 20 Απριλίου 2010

E-mail αναγνώστη για την ταλαιπωρία του ΗΣΑΠ

Αναγνώστης μας έστειλε e-mail σχετικά με την ταλαιπωρία του ΗΣΑΠ, αλλά και κάτι που παρατήρησε στα μηνύματα στους σταθμούς. Το δημοσιεύουμε αυτούσιο:


Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μας κοροϊδεύουν και δεν θα έχουμε τον σταθμό έτοιμο στην ώρα που πρέπει. Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει ποιος είναι υπεύθυνος, αλλά δεν γίνεται να μην μπορούμε να έχουμε το βασικό μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης στην διάθεση μας.

Περιμένουμε κάποιον να μας πει επιτέλους επίσημα τι θα γίνει. Ο πρώην πρόεδρος του ΗΣΑΠ ειναι Μοσχατιώτης, γιατί δεν μας εξηγεί ο ίδιος τι φταίει για όλα αυτα; Θα μπορούσε να βρίσκεται κάθε μέρα στιβαγμένος σε ένα λεωφορείο, με αραια δρομολόγια; Θα του άρεσε να τον κοροϊδεύουν με συνεχείς αναβολές;

Και κάτι ακόμα: Στους σταθμούς του ΗΣΑΠ ακούγεται ένα μήνυμα που μας ενημερώνει ότι γίνονται έργα. Αυτό το μήνυμα είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Στα ελληνικά το μήνυμα τελειώνει με τα λόγια "ευχαριστούμε για την κατανόηση σας". Στα αγγλικά, το μήνυμα τελειώνει με το "we are sorry for the inconvenience" = ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση. Στους Έλληνες λοιπόν λένε ευχαριστώ για την κατανόηση, την θεωρούν δεδομένη δηλαδή, ενώ στους ξένους ζητάνε συγγνώμη για την ενόχληση. Έτσι, για να καταλαβαίνουμε πως μας αντιμετωπίζουν.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Αναγνώστης

8 σχόλια:

  1. Δε σχολιάζω την παραπομπή στον κο Σπανάκη (δεν είναι νομίζω μυστικό ότι εκείνος ήταν στον ΗΣΑΠ), διότι δεν είναι εκεί πια. Αυτό που θα επισημάνω είναι ότι κατα ένα περίεργο τρόπο, σε αυτή τη χώρα τα έργα δεν γίνονται αντιληπτά κατά την τέλεση τους παρά μόνο από τις τρύπες που αφήνουν πίσω ανοικτές. Εγω θα περίμενα να δω μια 'μυρμηγκοφωλιά' σε πλήρη δράση για να τελειώσει το έργο το γρηγορότερο δυνατό. Παραδόξως δεν έχω πάρει χαμπάρι...ίσως πάλι να φταίω εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναγνώστη έχεις απόλυτο δίκιο. Το σχόλιο σου
    φέρνει στην επιφάνεια όχι το πως μας αντιμετωπίζουν οι διοικούντες,αλλά το πως εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε το δικαίωμα αυτό, να μας αντιμετωπίζουν έτσι.
    Ολοι συζητάμε καθημερινά το εαν η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει.Κανείς όμως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε χρεωκοπήσει σαν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω και με τους δυο απολυτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σπανάκης δεν είναι πια πρόεδρος του ΗΣΑΠ (αν και άλλα λέει η σελίδα του οργανισμού). Πείτε μου όμως, ο κος Δημήτρης Χατζελένης, ιδιωτικός υπάλληλος, τι δουλειά έχει στο ΔΣ του οργανισμού, με την ιδιότητα του μέλους ;; Και μην πει κανείς Μοσχατιώτης ότι δεν τον ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νατοι οι πρασινοφρουροί! Λάσπη στον ανεμιστήρα! Ρίξτε παιδιά μπράβο! Κάτω η κακή δεξιά που κυβερνάει 7 μήνες ακόμα μετά την ήττα της!

    Αν ρε αχαρακτήριστοι τύποι ήταν άχρηστος ο Σπανάκης, γιατί δν τον έπαυε η κυβερνησή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω μεν με την αναφορα στο "στιβαγμα" μεσα στα λεωφορεια αλλα τα Χ13 τα οποια ειναι πλεον στην θεση του ΗΣΑΠ εχουν πολυ τακτικα δρομολογια σε σημεια να περνανε απο εναν οποιοδηποτε σταθμο ανα 10 λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 517 ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ1!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ANEMISTHRAS HTAN GALAZIOS FILE.
    DEN XREIAZETAI KAI POLU GIA NA TO KATALAVEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή