Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

To site του Δήμου Μοσχάτου στο μικροσκόπιο

Η ιστοσελίδα dimarxe.gr μάζεψε και σχολίασε τις επίσημες ιστοσελίδες διαφόρων Δήμων της Αθήνας. Ανάμεσα τους βρέθηκε και η ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η έρευνα έγινε πριν 1 μήνα, η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο από τότε! Ας δούμε τι γράφεται για το επίσημο site του Δήμου μας:


• Δήμος Μοσχάτου

Στο Δήμο Μοσχάτου, παρά το γεγονός πως ξεπεράσαμε τα μέσα του Μάρτη, ζουν σε ρυθμό καρναβαλιού! Πώς αλλιώς εξηγείται το γεγονός πως στην επίσημη ιστοσελίδα «παρελαύνει» ακόμα το σχετικό banner; Την ίδια ώρα, υπάρχουν banners σχετικά με τις ευρωεκλογές αλλά και «Μάθε που ψηφίζεις».


Άξιο λόγου είναι το γεγονός πως το site σιγά-σιγά ανανεώνεται, από πλευράς ειδήσεων. Αν κάποιος έμπαινε στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Μοσχάτου πριν από 13 ημέρες, ήτοι 1/3/2010 θα ερχόταν αντιμέτωπος με το χάος. Τελευταία ενημέρωση, 4/2/2008!

5 σχόλια:

  1. αστε μας ρε παιδιά! και σε εφημερίδα βγήκε έρευνα πριν λίγο καιρό που το έβαζε το σάιτ του Μοσχάτου σε ένα από τα καλύτερα της αυτοδιοίκησης. Μάλιστα ξεπερνούσε της Καλλιθέας με 5 προς 1. Μπείτε κι αλλού να δείτε σεντόνια ειδήσεις που απλά διακοσμούν χωρίς να έχουν ανανεωθεί. Και πληρώνουν και χιλιάδες ευρώ σε εταιρίες να τους τα φτιάχνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή