Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλαγή στα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας για τους μαθητές

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου γνωστοποιεί τις αλλαγές στα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι μαθητές, ύστερα από την σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
 
Τροποποιήσεις στις διαδρομές για εξυπηρέτηση των μαθητών

Η Δημοτική Συγκοινωνία Μοσχάτου-Ταύρου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους μαθητές στις μετακινήσεις τους, προχωρά σε ορισμένες τροποποιήσεις στα δρομολόγιά της από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου του 2011:

• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές του Μοσχάτου που πηγαίνουν στο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ Ταύρου (Εσταυρωμένου 5), το πρώτο πρωινό δρομολόγιο (στάση Αγροτικής Τράπεζας στο Μοσχάτο, περ. 07.54) θα περνά από το σχολείο.

• Για την μεσημβρινή εξυπηρέτηση των μαθητών του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Μοσχάτου και του 2ου Λυκείου Μοσχάτου, τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα περνούν από τις: Φλέμινγκ-Πίνδου-Κανάρη.

Οι υπηρεσίες της Δημοτικής Συγκοινωνίας παρέχονται δωρεάν, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όποιες τροποποιήσεις γίνονται στα δρομολόγια, εφαρμόζονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ
Αντιδήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου