Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Άρχισαν οι εγγραφές για το Εσπερινό Γυμνάσιο Μοσχάτου

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Μοσχάτου, σχολείο το οποίο παρέμεινε στο Μοσχάτο, παρά την συγχώνευσή του με το αντίστοιχο της Καλλιθέας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους μαθητές ότι οι εγγραφές για την νέα σχολική περίοδο ξεκίνησαν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
του Δημόσιου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λειτουργεί κανονικά στο Δήμο μας και στην ίδια διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 11 (δίπλα στο ΣΚΑΪ).

ΩΡΑΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  19:00 – 22:30

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πάνω από 14 ετών, που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν πρωινό σχολείο, να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Προσκαλούμε όλους όσους, για κάποιο λόγο, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση, να κάνουν το μεγάλο βήμα στο ταξίδι του αλφαβητισμού και της γνώσης σε ένα περιβάλλον που σέβεται το μαθητή και τις ανάγκες του.

Η Συγκοινωνία, λεωφορεία και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος εξυπηρετεί μαθητές από πολλές περιοχές, όπως Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Ταύρος, Αθήνα, Νέα Σμύρνη, Πειραιάς, Δάφνη, κλπ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Εσπερινού Γυμνασίου Μοσχάτου προέρχεται από τη συνένωση του Εσπερινού Γυμνασίου - Λυκείου Μοσχάτου και του Εσπερινού Γυμνασίου Καλλιθέας.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου