Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις Σπανάκη ύστερα από τις εκλογές της ΠΕΔ Αττικής

Σε δηλώσεις προέβη ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, ύστερα από τις εκλογές της ΠΕΔ Αττικής την Παρασκευή 23/9, όπου και εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων από όλες τις παρατάξεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ"

Σε συνέντευξη που έδωσε ο νεοεκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ε.Δ Αττικής στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε ο κοινωνικός ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός όσο ποτέ. Ο Βασίλης Σπανάκης στην συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε επίσης ότι η εποχή που διανύουμε δεν είναι κατάλληλη για λαϊκισμούς και στείρα αντιπολίτευση, αλλά για προτάσεις με ουσία.

Κατηγόρησε την αδράνεια των αρμόδιων όπου τα παιδιά των σχολείων της περιοχής μας έμειναν χωρίς βιβλία, για την κωλυσιεργία του αρμόδιου υπουργείου προκειμένου να εγκρίνει το κατάλληλο προσωπικό και να καλυφθούν οι ανάγκες στους παιδικούς σταθμούς του Μοσχάτου και του Ταύρου καθώς επίσης μίλησε και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στα οικονομικά των Δήμων.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι ο Βασίλης Σπανάκης εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων από όλους τους συνδυασμούς των παρατάξεων και θα βρίσκεται στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα. Οι συνάδελφοι του της Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του συμπολίτη μας, αφού συμμετέχει εκλεγμένος σε τέτοια θεσμικά όργανα για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου