Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση εν όψει της νέας σεζόν από τον ΑΟ Μοσχάτου

Ο ΑΟ Μοσχάτου μας απέστειλε δελτίο τύπου με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά στο οποίο συμμετέχει και το παραθέτουμε αυτούσιο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο. Μοσχάτου αρχίζουν από αυτό το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π. Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Μοσχάτου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Περαμαικο στο γήπεδο του Περάματος την 16.00.

Η Διοίκηση του Ομίλου προσκαλλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να σταθούν κοντά στην ομάδα σε αυτήν την νέα προσπάθεια σε κάθε αγώνα τόσο στο γήπεδό μας όσο και εκτός έδρας.

Σκοπός μας φέτος είναι να καταφέρουμε να κάνουμε αθλητική γιορτή κάθε παιχνίδι της ομάδας, να φέρουμε κοντά μας όλη την κοινωνία του Μοσχάτου,να κάνουμε το γήπεδό μας μια ισχυρή έδρα αλλά ακόμα περισσότερο να γίνει πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για όλους τους Μοσχατιώτες.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου δεν απαντά σε κανενός είδους υποβολιμιαία και κακόβουλα δημοσιεύματα που τον τελευτάιο καιρό σε καθημερινή βάση προσπαθούν να πλήξουν το έργο της.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και από το έργο που προσπαθεί να παράξει.

Η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε φέτος να υποστηρίξει ενεργά τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό.Αν συνδιαστόυν και τα δύο θα είναι ευχής έργον.

Αυτός  είναι ο γνώμονας σε κάθε απόφαση που λαμβάνουμε και την υποστηρίζουμε εμπράκτως στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.

Θέλουμε τους γονείς όλων των αθλητών, όλων των τμημάτων συμμετοχους σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας:

Α)έχει μόνιμα γιατρό κατα την διάρκεια των προπονήσεων των τμημάτων των ακαδημιών.
Β)με την ευγενική χορηγία του συμπολίτη μας Μάριου Αναγνωστόπουλου γνωστού φαρμακοποιού έχει φαρμακείο στην διαθεσή του που διαθέτουν μόνο ομάδες Α Εθνικής και περιλαμβάνει τα πάντα.
Γ)συνεργάζεται με γνωστό ΙΑτρικο κέντρο για σοβαρές περιπτώσεις αθλητικών τραυματισμών
Δ)με εξοδά μας έγινε απολύμανση στους χώρους των αποδυτηρίων.
Ε)με τις παρεμβάσεις μας καταφέραμε να γίνουν διορθωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο
Στ)ενισχύσαμε με διάφορους τρόπους το χαμόγελο του παιδιού και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έμπρακτα χωρίς να το δημοσιοποιούμε για να μην χάνει την αξία του.

Έχουμε στις τάξεις 12 αθλητές απο το σπίτι στο Μοσχάτο και είναι μεγάλη μας χαρά που ενισχύουμε το κοινωνικό τους έργο. Σε καιρούς δύσκολους ο σύλλογος μας καταφέρνει να έχει 250 άτομα αθλητές. Σχεδόν όλοι Μoσχατιώτες, παιδια δικά μας απο κάθε γειτονιά.

Αυτή είναι η χαρά μας και το ενδιαφέρον μας. Αυτούς προσπαθούμε να αναπτύξουμε όχι μόνο αθλητικά αλλα στο πλαίσιο που μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους και να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο των γονίων για την διαμόρφωση ολοκληρομένων προσωπικοτήτων.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον Δήμαρχο Μοσχάτου και ελπίζουμε να τον έχουμε αρωγό στην προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Αναστόπουλο του Ο.Ν.Α. για τις παρεμβάσεις του, τον Κώστα Πηνιώτη για την δημοσιοποίηση των προβλημάτων μας και όλους εκείνους που συνδράμουν καθημερινά με τον τρόπο τους στο έργο μας.

Μετά τιμής
Τμήμα επικοινωνίας Α.Ο. Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου