Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Απέλυσαν τον αλλοδαπό βασανιστή, σύμφωνα με την επιχείρηση

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης σκυλιών στο Μοσχάτο και τη συνέχειά της στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο ηθικός αυτουργός της κακοποίησης ή πως θα προσλάβει δικηγόρο στον υπάλληλό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μοσχάτο Live!, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνείται όλα όσα λέγονται και ισχυρίζεται ότι απέλυσε τον Αλβανό υπάλληλό του, μετά το περιστατικό.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς ισχύει, εμείς οφείλουμε να μεταδώσουμε την πληροφορία που προέρχεται από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί στις 9 Ιανουαρίου, ύστερα από την νέα αναβολή που πήρε.

8 σχόλια:

  1. Ευχομαι να παθει οσα εκανε και οσα σκεφτηκε να κανει και αυτος και το αφεντικο του και αδιαφορω αν ειναι Αλβανοι ή Ελληνες! Καθηκια ειναι οπως και να χει! Το συντριπτικα μεγαλυτερο ποσοστο των δολοφονων, κακοποιων και βιαστων εχουν στο παρελθον κακοποιησει ή σκοτωσει ή και τα δυο κάποιο ζώο. Να χαρω εγω μαγκια με τα απροστατευτα πλασματα του πλανητη..ειτε αυτο λεγεται παιδί είτε σκυλί ειτε ποντίκι... Στην πυρα και για παραδειγματισμο! Αυτα μαθαινουμε στα παιδια μας..τετοιοι σκατανθρωποι γεννιουνται απο τις μητρες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.causes.com/causes/644096-maximum-penalty-for-the-albanian-who-beat-the-dogs-with-a-sledge-in-mosxato-greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει κανενας να του ανοιξει το κεφαλι με εναν λοστο??? Οπως εκανε και αυτος εξ'αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ρε τωρα το παραμυθι.Ποιον απελυσε;Αυτα λεει για να γλυτωσει απο την οργη του κοσμου ο υποκριτης.Απο την αλλη προστατευει και τον φονια γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι απ'οποια πλευρα να το δεις το ξυλο και το κυνηγητο δεν θα το γλυτωσει.Αν υποστηριξει τα ζωα και του ςφιλοζωους θα τον κανουν κομματια οι Αλβανοι,αν γινει το αντιθετο και υποστηφιξει τον Αλβανο θα τον λιντσαρουν οι φιλοζωοι.Εφτιαξε λοιπον ενα ωραιο παραμυθι μεσα στο σκατο κεφαλο του και το πλασαρει οπως τον συμφερει και νομιζει οτι τρωμε κουτοχορτο!Οταν αυτος πηγαινε εμεις γυρναγαμε για δευτερη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα αδεσποτα της ζωης κακοποιουν αθωες ψυχουλες... φολα που χρειαζεται σε μερικους να ξεβρωμισουμε λιγακι γιατι παραγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti anthropos ti zoaki,kai ta duo ehoun tin idia zoi.kai ayta geniounte opos emeis kai ayta niothoun hara pina pono opos kai emeis,apla den mporoun na to poun,opos pethenoun kai ta troi to homa kai ta skoulikia etsi kai emeis pathenoume to idio.se aytin tin zoi eite eisai lampros epistimon eite skyli,tin idia kataliksi tha ehoyme.tha mas faei to homa.i diafora,ta zoakia einai poli pio kalitera apton anthropo parolo pou den ehoun mialo.enw i anthropoi pou ehoun,einai ta hirotera plasmata pou eiparhoun.sou eyhome lipon karagiozi,pseyto magka otan tharthi h wra sou,na ypofereis akoma pio poli apoti ta athoa plasmata,tin idia kataliksi na eheis kai na sapiseis sto homa opos kai ayta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ,Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ..ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε να καταλάβει τι έκανε και να νιώσει τον πόνο και τον φόβο που ένοιωσαν τα ζωντανά αυτά όταν βασανιζόντουσαν από τα χτυπήματα του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή