Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου (25/10)

Συνεδριάζει, αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) με τα εξής θέματα:

1. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Αυτοτελούς Νομικού Προσώπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με την επωνυμία <Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου> και β) εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτού.

2. Συγκρότηση Συμβουλίου Παραβατικότητας.

3. Συγκρότηση Αθλητικής Επιτροπής.

4. Παραχώρηση χώρου στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

5. Λήψη απόφασης απονομής ποσού 67287.07 Ευρώ από τη β΄ κατανομή ύψους 114.163.28 ευρώ και ποσού 42.712,93 από την γ΄ κατανομή ύψους 76.108,86 από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2011 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, συνολικό ποσό απονομής 110.000 Ευρώ, στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου .

6. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 10/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπως διαμορφώθηκε μετά και από την διαβούλευση, με θέμα «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Β.Α. τμήμα Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου»

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο <Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων σύνδεσης ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης σε διαφόρους δρόμους».

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο « ανέγερση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων πολιτιστικού κέντρου του Δήμου, επί των οδών Σολωμού & Κων/πόλεως».

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο « Συντήρηση – επισκευή πεζοδρομίων σε διαφόρους δρόμους του Δήμου».

10. Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου με το χαρακτηρισμό οικοπέδου επί των οδών Φλέμινγκ και Πυρρή στο Ο.Τ. 18, σε χώρο παιδικής χαράς.

11. Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων αχρεωστήτως καταβληθέντων.

12. Λήψη απόφασης για τις συνδρομές στα τμήματα πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

13. Tροποποίηση – Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.

14. Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων οικονομικού έτους 2011 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών για το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγυής».

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση καταβολής οφειλών ΠΟΕ.

16. Λήψη απόφασης για την ανανέωση της συνδρομής του domain του tavros.gr

17. Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση απόδοσης ασφαλιστικής εισφοράς Ι.Κ.Α. πρώην εργαζομένων ΑΝΕΤΑ

18. Λήψη απόφασης για την ανάληψη δαπάνης και τη διάθεση πίστωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (28η Οκτωβρίου).

19. Λήψη απόφασης εκ νέου για τον ορισμό ορκωτών ελεγκτών για τη λύση και εκκαθάριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ταύρου.

20. Λήψη απόφασης για την κατανομή υπολοίπου α΄ δόσης ΣΑΤΑ οικονομικού έτους 2011.

21. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 144/16-7-2011 Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στη λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής εκδίκασης ενστάσεων αυθαιρέτων και συναφών θεμάτων, έτους 2011

22. Συζήτηση για την οικονομική κατάσταση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

1 σχόλιο:

 1. 22. Συζήτηση για την οικονομική κατάσταση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.
  Δεν το διαγράφεις τελείως Θανάση?
  Αλλά όταν οι κομματικοί φίλοι σας και βουλευτές
  θα τρέχουν, εσείς να δω που θα κρυφτείτε.
  Το Μοσχάτο είναι χωριό και δεν έχει να τρυπώσετε
  πουθενά. Τα γιαούρτια θα είναι με πήλινα κεσεδάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή