Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η Δημοκρατική Αριστερά καλωσορίζει τον Δημήτρη Σούτο

Η Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου - Ταύρου εξέδωσε ανακοίνωση - καλωσόρισμα προς τον πρώην Δήμαρχο Ταύρου, Δημήτρη Σούτο, ο οποίος χθες εντάχθηκε στους κόλπους της:

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σούτο στην οικογένεια της Δημοκρατικής Αριστεράς, μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρό μας Φώτη Κουβέλη και την ένταξή του στο κόμμα μας.

Η πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης , η προσφορά του στην κοινωνία μέσω της ιατρικής του ιδιότητας και το πλούσιο συγγραφικό του έργο αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για την εκπροσώπηση της Δημοκρατικής Αριστεράς σε τοπικό επίπεδο στα πλαίσια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δημήτρης Σούτος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 1978 και εκλεγμένος Δήμαρχος Ταύρου επί τρείς συνεχόμενες θητείες από το 1998 έως το 2010.Από το 2011 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Θέλουμε να τονίσουμε την διαρκή και αταλάντευτη στήριξή μας στο πρόσωπο του Δημάρχου Αντρέα Ευθυμίου , παράλληλα όμως η Δημοκρατική Αριστερά έχει πλέον την δική της άμεση εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου- Ταύρου.

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου-Ταύρου

3 σχόλια:

  1. Φίλοι μου,
    Είμαστε για γέλια . Προ 2 ημερών περίμενα το ασανσέρ σε πολυκατοικία κοντά στη πλατεία Δημαρχείου αλλά αργούσε.
    Ανέβηκα με τα πόδια. Όπως μου εξήγησε ένας ένοικος
    αργούσε γιατί είχε ολομέλεια η τοπική ΔΗΜΑΡ μέσα στο θάλαμο με θέμα το καλωσόρισμα του κ Σούτου.
    Η τελευταία παράγραφος με την επιβεβαίωση της στήριξης τι νόημα έχει? Γλώσσα μέσα ρε λεβέντες. Μην ξεφτιλίζετε το κόμμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως ηρθατε κε Σουτο,συγχαρητηρια!
    Αγαπητη ΔΗΜΑΡ συλλυπητηρια...
    Η αληθεια ειναι οτι ως αριστερος ειχα σκοπο να ψηφισω ΔΗΜΑΡ στις επμενες εκλογες.Πιστευα οτι πραγματικα ανοιγονταν ενας καινουργιος,συγχρονος δρομος για την αριστερα στην Ελλαδα.Με αυτες τις κινησεις ομως μου θυμιζετε τα παλια κλασσικα ελληνικα κομματα που μαζευουν "φασουλια" απο παντου και με οποιονδηποτε τροπο...
    Και για να εχουμε καλο ρωτημα, αν ο κος Σουτος υποστηριζονταν απο το ΠΑΣΟΚ και εκλεγονταν δημαρχος(λεμε τωρα),υπηρχε περιπτωση να ασπαστει την ΔΗΜΑΡ? εμεις που τον ξερουμε λιγο παραπανω το αποκλειουμε...
    Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιο οικόπεδο στην οδό Σαλαμινίας δίπλα στο Μεταγωγών, μπαζώθηκε κατά 70-80 πόντους ύψος, επί δημαρχείας Σούτου και με αντιδήμαρχο Ανδρέου. Μπορείτε να μας πείτε ποιός έχει πάρει χρήματα γιαυτή την ενέργεια;άν έχει πάρει ,γιατί εαν δεν έχει πάρει γιατί να δεχτούμε τα μπάζα;του κυρίου Βωβού;Έτσι για να μη νομίζουν μερικοί ότι κοιμώμαστε.Όλη η δημοτική αρχή τότε είχε ευθύνες.Πρέπει κάποιοι να καθίσουν στο σκαμνί και όχι να μας κάνουν του υπέρμαχους!!!! Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή