Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου», διοργάνωσε εορτή προς τιμή της Τρίτης Ηλίας στην Αίθουσα «Μιχαλοδημητράκειο» του Σωματείου τους (Κοραή 40) στο Μοσχάτο.

Ήταν η 48η χρονιά της εορτής της Τρίτης Ηλικίας που η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου κάνει και συμπαραστέκεται με σεβασμό και αλληλεγγύη στους ηλικιωμένους.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μιχαλοδημητράκειου μεταξύ άλλων διακρίναμε: τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Δημητρίου, τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Αντώνη Μπούτση, τους Δημοτικούς Συμβούλους: κ.κ. Βασίλη Σπανάκη και Άρη Κρεμμύδα, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου κ. Απόστολο Σιώκα, τον τ. γενικό διευθυντή της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρη Κρητικό, τον ιατρό κ. Αντώνη Κουσούλη, το κ. Γιάννη Κατσούγκρη, τον κ. Κωνσταντίνο Κορρέ, την Dr. Μαρία Κουρή, την κα Αικατερίνη Βαρελά κ.ά.

Το πρόγραμμα πλαισίωσε η Εθελοντική Χορωδία του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Στέφανου Καρδιόλακα.

Στη συνέχεια η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου έκανε τιμητικές διακρίσεις και απονομή πλακέτας για τη κοινωνική τους προσφορά στον κ. Λάζαρο Εφραίμογλου πρόεδρο του Ιδρύματος μείζονος Ελληνισμού, καθώς και στην εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Αθηνών.

(Πηγή: Η Φωνή των Πειραιωτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου