Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ένταση μεταξύ Ντερέκα - Σπανάκη, δήλωση του τελευταίου

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε χτες (15/12) στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ., Θανάση Ντερέκα και του αρχηγού της Αντιπολίτευσης, Βασίλη Σπανάκη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η παράταξη του τελευταίου από την συνεδρίαση.

Η σπίθα που έφερε την πυρκαγιά ήταν ένας διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών. Ο Βασίλης Σπανάκης θεώρησε ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν τον άφηνε να μιλήσει και του είπε "Μην φέρνετε την χούντα στο Δημοτικό Συμβούλιο". Ο Θανάσης Ντερέκας, εμφανώς εκνευρισμένος, απάντησε "Εσείς ξέρετε καλύτερα από χούντα. Και δεν εννοώ εσάς προσωπικά, αλλά την οικογένειά σας". Τα αίματα άναψαν, ο κ. Σπανάκης ζήτησε από τον κ. Ντερέκα να ανακαλέσει, ο τελευταίος δεν το έκανε (λέγοντας ότι "Εσείς ξεκινήσατε τα περί χούντας και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε") και έτσι η παράταξη του κ. Σπανάκη αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Σήμερα, ο κ. Σπανάκης μας απέστειλε δήλωση σχετικά με το γεγονός, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ»

Η δημοτική μας παράταξη καταδικάζει την αήθη και συκοφαντική φραστική επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής της μειοψηφίας Βασίλη Σπανάκη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και καλεί το Δήμαρχο και τα λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να καταδικάσουν ευθέως και αυτά με τη σειρά τους το γεγονός αυτό που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τους.

Η δημοτική μας παράταξη δηλώνει και με αυτήν την ευκαιρία, ότι παρά τις ως άνω επιθέσεις θα συνεχίσει να παρεμβαίνει και να κρίνει τη Δημοτική Αρχή και να στέκεται στο πλευρό των πολιτών του Δήμου μας, όπως έχει υποχρέωση να κάνει από το 45% των πολιτών που την εμπιστεύθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2010.

23 σχόλια:

  1. Αγνά δείγματα, ελλήνων πολιτικάντηδων....εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί αλληλοπικάρονται σαν τα πεντάχρονα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, το λέμε από τώρα, γιατί δεν μας είναι ευχάριστο να διαγράφουμε σχόλια:

    Σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο ΔΕΝ δημοσιεύονται. Μπορείτε να είστε καυστικοί για οτιδήποτε, χωρίς να είστε προσβλητικοί. Σας ζητούμε λίγη αυτοσυγκράτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυναμικό comeback Σπανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΘΑ ΒΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΗ ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΠΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ! ! !
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    ΚΑΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.2.3 Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τι λένε οι άμθρωποι "45% των πολιτών που την εμπιστεύθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2010." Είναι για γέλια αυτά που ακούμε. Ακου 45%...ούτε 15% δεν ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ έχει να επιδείξει ήθος και δημοκρατική συμπεριφορά σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της τοπικής κοινωνίας μας. Τα παρακλάδια και τα φερέφωνα της δεξιάς είναι αυτά που εφήρμοζαν και θέλουν ξανά να εφαρμόσουν χουντικές πρακτικές.Ας γνωρίζουν λοιπόν, ότι οι φύλακες της δημοκρατικής παράταξης,έχουν επίγνωση των γεγονότων της πρόσφατης ιστορίας αλλά γνωρίζουν επίσης και πως παίζεται το παιχνίδι της λάσπης από τον αμίλητο κατά τα άλλα κ.Σπανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ήμουν εκεί, αλλά με όσα γράφονται στο άρθρο θα ήθελα από τον κ Σπανάκη να διευκρινίσει τι εννοούσε όταν πρώτος μίλησε για "χούντα".

    Χούντα στην Ελλάδα ήταν η χούντα των επίορκων συνταγματαρχών που ταλαιπώρησε την Ελλάδα και τους Έλληνες την επάρατη επταετία. Πρέπει λοιπόν να πει στον Σαμαρά, με τον οποίο συνομιλεί όπως λέει κάποιο σχόλιο, να καθαρίσει την "οικογένεια" της ΝΔ από τα "σταγονίδια", αλλιώς να την εγκαταλείψει. Όσο δηλώνει ότι ανήκει στην ΝΔ δεν είναι μακριά από τα κατάλοιπα της χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ δεν ξέρω ποιοι συνεργάστηκαν με τη Χούντα της 7ετίας, ξέρω όμως ότι η ΧΟΥΝΤΑ που ζούμε τώρα είναι άνευ προηγουμένου! Το μόνο που λείπει είναι τα τανκς από τους δρόμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re paidia min skotizeste apla den mporoun na apantisoun se erwtiseis tou spanaki o opoios kserei kalytera apo ton kathena tin oikonomiki katastasi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητό Moschato-Live ο ανώνυμος Φίλος 3.47 έχει απόλυτο δίκιο. Ενα βράδυ τρώγοντας κι εγώ στον Ατλάντα είδα το Βασίλη να τρώει μαζί με το Σαμαρά και τον εκπροσωπό του... κ.Μακρομιχελάκη.
    Ο Βασίλης μάλιστα ήταν τόσο χαρούμενος που θυμήθηκε τα παλιά... Είχε παραγγείλει δηλαδή 32 σούβλες κοκορέτσι 65 σπληνάντερα 84 πατάτες 2 χωριά σαλάτες 166 καλαμάκια και 2 coca cola light(του είχε πεί ο διαιτολόγος του πιές άφοβα δεν θα έχεις πρόβλημα).
    Ξαφνικά και ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό και μίλαγαν για τις προοπτικές νίκης του Βασίλη στίς επόμενες δημοτικές εκλογές κοιτάζω και βλέπω το Βασίλη να κοκκινίζει ενώ ακούστηκε και ο θόρυβος από το πηρούνι του που έπεφτε στο πολύχρωμο μωσαϊκό του Ατλάντα. Ο Σαμαράς σαστίζει και νομίζει ότι κάτι του έπεσε βαρύ αλλά μετρώντας τα ξυλάκια από τα καλαμάκια βλέπει ότι έχει φάει μολις 123 τεμάχια άρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.Τότε γυρίζει πρός τη πόρτα και βλέπει ένα ψιλόλιγνο γκριζομάλλη να μπαίνει.Ναι καλά καταλάβατε ήταν ο Θανάσης Ντερέκας.
    Ο Σπανάκης αφού καταβροχθίζει τα υπόλοιπα 43 καλαμάκια σκύβει στο αυτί του Σαμαρά και του ψυθιρίζει γρυλλίζοντας:... Αυτός είναι που με αποκάλεσε χουντικό. Λές αλήθεια παρεμβαίνει ο Μακρομιχελάκης.Ναι του λέει ο Βασίλης σου το ορκίζομαι άν θέλεις μπορώ να φωνάξω για μάρτυρα και το Πηνιώτη.
    Ο Σαμαράς τότε δείχνοντας την αποφασιστικότητα που πρέπει να έχει ένας μελλοντικός πρωθυπουργός τον χτυπάει στη πλάτη και του λέει : Βασίλη όπως δεν κράτησα το λόγο μου ότι δεν πρόκειται να συναινέσω σε κανένα αντιλαϊκό μέτρο έτσι δίνω το λόγο μου ότιο θα είσαι ξανά ο υποψήφιος της Ν.Δ στο δήμο Μοσχάτου Ταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή τι περιμένει ο κάθε Δεξιός Σπανάκης όταν έχει τη φωλιά του χεσςμένη που λέει ο λαός μας και κατηγορεί έναν δημκρατικό πολίτη για χουντική συμπεριφορά? κ. Σπανάκη από την παράταξη σου ξεπήδησε η χούντα και στη παράταξη σου είναι οι σταγονάρες κι όχι τα σταγονίδια.Άν δεν θέλεις να σε προσβάλουν (αν δεν υποκρίνεσαι) να μη μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα αποκαλυπτήρια....18 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:05 μ.μ.

    Προς ΣΤ
    1. Ξεχνάτε ότι διαλύσατε την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ με την απαίτηση σας να γίνετε αντιδήμαρχος του κυρίου Παπαδημητρίου επειδή είσαστε άνεργος και απαιτούσατε έμμισθη θέση.
    2. Τι μισθό παίρνατε στην υπηρεσία , με τι προσόντα , πως προσληφθήκατε και πόσες ώρες πηγαίνατε ;
    3. Τι αποζημίωση πήρατε όταν συνταξιοδοτηθήκατε και πόσες εισφορές είχατε δώσε για αυτό;
    Σύντομα θα έχετε και άλλες ερωτήσεις.
    Προς κ. Μηχανικό
    1. Τι Εφορεία δίνετε;
    2. Πόσα αυθαίρετα αποκτήσατε;
    3. Ποιο το πόθεν έσχες σας;
    4. Τι καταθέσεις έχετε και πού και αν φορολογούνται ,
    Σύντομα και άλλες αποκαλύψεις .
    Για τα υπόλοιπα μέλη έρχονται σύντομα άλλες ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τον Κο ή Κα 16 Δεκεμβριου 2011 5.27μ.μ. ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ 2ηΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κου ΣΠΑΝΑΚΗ ΗΡΘΕ 2ος ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 45%. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΕΝΟΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ''ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. για τον 17-12-2011 11.26μ.μ. τον διαλογο τον ακουσατε με τα αυτια σας ή τον μαγνητοφονησατε ? δηλαδη παρακολουθειται το Κο Σπανακη ? τι εισαστε τοτε? δημοσιογραφος........?παπαρατσι.......? ή....κατι αλλο.............?.. αν το γραψατε για να σπασουμε πλακα...γελασαμε πολυ και βοηθεια σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΘΡΑΚΑΣ Τ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΧΑΒΙΕΔΙΣΜΟΣ.19 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:36 π.μ.

    ΑΝΏΝΥΜΕ 18-12 2.14 ΜΜ
    AΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝaΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ?
    ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΥΦΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΘΙΡΑΚΑΣ Τ' ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ19 Δεκεμβρίου 2011 στις 7:32 π.μ.

    Το ανωτέρω σχόλιο εχει ως αποδέκτη τον 18 Δεκ. 3.05 μμ και όχι τον 2.14. Έκανα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε κουκουλοφόρε 18-12-2011 3.05 ρώτησε το Λιβάνιο ποιός έβαλε το γνωστό δημοκράτη πατέρα του αντιπροέδρου να τον βρίζει χυδαία και να τον απειλεί σε περσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου? Αλήθεια ο κ.Σπανάκης που εργάζεται τώρα μήπως γνωρίζει ο φίλος ψηφοφόρος των ενωμένων πολιτών 18-12-2011 9.13 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον 18/12 9:13 Πως φένεσε ότι υπηρετείς το σύστημα που καταρέει. Στηρίζεις Ν.Δ που μαζί με το ΜΠΑΤΣΟΚ οδήγησαν την χώρα εκεί που είναι.
    Ακου να μαθένεις. Ο Σπανάκης λέει στην ανακοίνωση του "από το 45% των πολιτών που την εμπιστεύθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 2010." Τους πολίτες που δεν ψήφισαν δεν τους υπολογίζεις. Αλλωστε αυτός είναι τρόπος ζωής για σας ( το να μην υπολογίζετε τους πολίτες και να βλέπετε μόνο ψηφοφόρους).
    Οι εποχές αλλάζουν γιατί οι πολίτες που εσείς δεν υπολογίζετε αντιδρούν,αυτο οργανώνονται,ξεσηκώνονται και να δω που θα κρυφτήται όλοι εσείς οι "Δημοκράτες" που ερμηνεύετε ακόμα και τις λέξεις όπως σας βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή